Een nieuw gezicht voor OHRA

Nieuw gezicht homepage en app

Vorig jaar zijn we begonnen met het ontwerpen en ontwikkelen van onze nieuwe website. Andere kleuren, nieuwe mogelijkheden en vooral: veel testen met mensen die onze site gebruiken. Nu is het eerste stukje live: de homepage.

Kiekjes van ons

Nieuw op de homepage zijn de kiekjes gemaakt door onze eigen mensen. Zo willen we meer van onszelf laten zien. Want ja, wij hebben natuurlijk zelf ook een auto, huisdier of zomervakantie.

Een nieuwe versie van onze app

Er staat ook een nieuwe versie van de OHRA App voor je klaar. Alles werkt net weer wat beter. En wat ook kan: eigen kiekjes toevoegen. Dus een foto van je mooiste zonsondergang bij je reisverzekering, of een foto van je kat bij je huisdierenverzekering. Dat maakt onze app extra leuk.

En er komt meer…

In 2017 gaan we nog meer vernieuwen. We willen bijvoorbeeld dat je steeds makkelijker een schade kunt melden of rekening declareren. Maar voor we doorgaan horen we graag: wat vind jij ervan?

4 reacties

al vele jaren doe ik zaken met OHRA..de klantenservice is gewéldig….gelukkig al heel lang geen schade gehad, maar ik weet dat het steeds goedkomt!

Sorry voor de late reactie, Jessica. Bedankt voor je terugkoppeling. Goed om te horen dat de nieuwe vormgeving bevalt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.