Zorg. Zonder. Gedoe.

  • Altijd vrije zorgkeuze
  • Spoedzorg buitenland volledig vergoed
  • Iedereen is welkom

Zorgverzekering van OHRA

We willen het je zo makkelijk mogelijk maken. Zo heb je met een zorgverzekering van OHRA altijd vrije zorgkeuze. Jij kiest zelf naar welke arts, ziekenhuis of zorgverlener je gaat. En onze aanvullende verzekeringen vergoeden spoedeisende zorg in het buitenland volledig. Dat is verzekeren zonder Paarse Krokodillen.

OHRA Gezond

Sluit je als werknemer van PostNL de collectieve OHRA Zorgverzekering af dan krijg je de gratis module OHRA Gezond. Met deze module krijg je een volledige gezondheidsscan vergoed en ook sportmedisch advies, gezondheidscursussen en beweegprogramma's.

Zelf regelen

Wijzigen?

Hartstikke simpel. Geef je wijzigingen eenvoudig online aan ons door.

Rekening declareren

Declareren is lekker makkelijk via Mijn OHRA Zorgverzekering of met de OHRA app.

Polis inzien

Wil je je polis bekijken. Dat kan heel eenvoudig in Mijn OHRA Zorgverzekering.

Zorgverlener vinden

Je kiest altijd zelf je arts, ziekenhuis of andere zorgverlener.

De OHRA Meegroeiservice

Verandert je leven en wil je dat je zorgverzekering met je meegroeit? Dat snappen wij! Daarom kun je met de OHRA Meegroeiservice je aanvullende verzekering 1 keer per jaar tussentijds wijzigen.

Je kunt de Meegroeiservice o.a. gebruiken wanneer je bijvoorbeeld een kindje verwacht, je gaat scheiden, verhuizen of gaat samenwonen of trouwen. We leggen in de video uit hoe het precies werkt.

Basisverzekering

De basisverzekering vergoedt de zorgkosten die met regelmaat worden gebruikt. Denk hierbij aan een bezoekje aan de huisarts, ziekenhuisopname en medicijnen.

Aanvullende verzekering

Een aanvullende verzekering afsluiten hoeft natuurlijk niet, maar het kan zeker handig zijn als je zorg nodig hebt die de basisverzekering niet vergoedt.

Tandartsverzekering

Denk je na over het afsluiten van een tandartsverzekering? Met onze tandartsverzekering ben je verzekerd van goede zorg voor je tanden.