Fijn weer thuis!

Die vakantiestemming hou je graag nog even vast als je thuiskomt. En dan wil je natuurlijk niet dat jouw relaxmodus na die heerlijke vakantie verstoord wordt door schade aan je huis. Met een paar handige tips, lijkt je huis bewoond tijdens je vakantie. Zo is de kans op inbraakschade een stuk kleiner:

  • Zorg voor verlichting in en rondom je huis. Buitenverlichting met een bewegingssensor is eenvoudig te plaatsen. En voor binnen biedt een tijdschakelaar uitkomst. Koop er een waarbij je op verschillende dagen, het licht op verschillende momenten aan kunt laten gaan. En denk ook aan de slaapkamers boven. Soms kun je de schakelaar via een app op je mobieltje aan en uit zetten. Das helemaal handig!
  • Niet alleen je lichten, ook je TV, radio of raambekleding is vaak met een timer te bedienen.
  • En je hoeft écht niet alles op te ruimen voor je op vakantie gaat. Wat verdwaald speelgoed, wijnglazen of een theepot en -kopje op tafel? Zo lijkt er nog meer leven in de brouwerij.
  • Zet niet je adres op je kofferlabel, maar je 06-nummer.
  • Het allerbeste is om iemand tijdens je vakantie je huis te laten bewonen. Misschien willen vrienden wel een paar weekjes in jouw huis, in jouw stad vakantie vieren? Mooie win-win toch?

Voor een veilig gevoel check je nog even je OHRA Inboedelverzekering, dan weet je of je voldoende verzekerd bent.

OHRA Hulpdienst als je zorg of hulp nodig hebt: +31264004868

Als je bij OHRA Verzekerd bent kun je altijd de OHRA Hulpdienst bellen. Download voor vertrek de OHRA App, dan heb je gelijk alle nummers bij de hand!
- Lees alles over de OHRA Hulpdienst
- Check de OHRA App