Je trouwe viervoeter wel of niet verzekeren?

Bereken je premieofLees meer

Wordt je dier ziek en heeft je kameraadje hierdoor onverwacht medische zorg nodig? Hoe fijn is het dan als je de rekening niet zelf hoeft te betalen. Een huisdierenverzekering is hiervoor de oplossing. Met een huisdierenverzekering ontvang je een vergoeding voor deze kosten. En bij OHRA zijn alle rassen en kruisingen welkom.

Waarom een huisdierenverzekering?

Als baasje wil je de beste zorg voor je huisdier, want een gezonde viervoeter is een gelukkige viervoeter. Stel dat jouw hond zijn poot breekt of dat je kat last heeft van ontstoken ogen. Dan wil je zo snel mogelijk hulp, zonder dat je direct over de kosten hoeft na te denken. Soms kan een bezoekje aan de dierenarts erg duur uitpakken. Met onze huisdierenverzekering krijg je de meest voorkomende medische kosten voor uw hond of kat vergoed. Een prettig idee.

Wat kost de verzekering?

Geen huisdier is hetzelfde. Daarom bepalen we de premie door te kijken naar:

  • het ras of de kruising
  • het gewicht
  • de leeftijd
Wil je weten hoe de premie voor jouw huisdier eruitziet? Ga naar onze website en bereken je snel en makkelijk de premie.

Wat is een goed moment om je viervoeter te verzekeren?

Wil je je huisdier verzekeren? Verzeker je kameraadje dan zo jong mogelijk. Een verzekeraar kijkt namelijk altijd naar de medische geschiedenis. Bestaande klachten en aandoeningen worden niet meeverzekerd. Hoe ouder je dier, hoe groter de kans op aandoeningen.

Wat is verzekerd met een huisdierenverzekering?

Algemene zorg verzeker je met onze ziektekostenverzekering. Je kunt er ook specifieke behandelingen bij verzekeren.

Wat zit er standaard in ieder pakket:

  • een consult bij de dierenarts
  • het plaatsen van een chip
  • noodzakelijke operaties
  • medicijnen
  • euthanasie
Wil je sterilisatie, castratie, vaccinaties of aandoeningen aan het gebit meeverzekeren? Dan kun je de verzekering heel voordelig en eenvoudig uitbreiden. Houd rekening met een eigen bijdrage per behandeling. Dit is het deel van de rekening dat je zelf moet betalen. Kijk voordat je een verzekering afsluit goed wat er wel of niet wordt vergoed. Dit vind je terug in de polisvoorwaarden en het vergoedingenoverzicht.