Je beleggingsfondsen aanpassen

Je kunt altijd wisselen tussen beleggingsfondsen. Dit kun je zowel doen met de opgebouwde waarde van je beleggingsverzekering als met toekomstige inleg.

Wisselen tussen beleggingsfondsen

De inleg voor je beleggingsverzekering beleggen wij in één of meer beleggingsfondsen. Ieder fonds heeft een eigen beleggingsrisico. Dat varieert van een zeer klein risico tot een zeer groot risico. Je kunt zelf invloed uitoefenen op het beleggingsrisico van je verzekering door te kiezen voor bepaalde fondsen.

Wil je wisselen tussen beleggingsfondsen? Dan brengen wij aankoopkosten in rekening. De hoogte van de aankoopkosten zijn afhankelijk van het soort polis dat je hebt. Bij de OHRA Groeiroute, OHRA Aanvullend Pensioenplan en OHRA Hypotheekplan bedragen deze aankoopkosten 0,5% over de te wijzigen waarde van je beleggingsverzekering.

Bij de OHRA Persoonlijke Portefeuille Polis (en in bijzondere gevallen OHRA Groeiroute) mag je twee keer per kalenderjaar gratis switchen. Vanaf de 3e switch brengen wij € 22,69 in mindering op te wijzigen waarde van je beleggingsverzekering.

Wil je je beleggingsfondsen aanpassen?

Het is belangrijk om je goed te laten informeren als je tussentijds de beleggingsfondsen wilt aanpassen. Neem contact op met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden.

Als je wilt veranderen van beleggingsfonds, dan kun je dat direct aan een van onze medewerkers doorgeven. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (026) 400 40 40 op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur (lokaal tarief, plus eventuele kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon).