Onze beleggingsverzekeringen

Voor bestaande klanten

In het verleden heeft OHRA beleggingsverzekeringen verkocht. OHRA is gestopt met de verkoop van deze verzekeringen. Klanten die een lopende beleggingsverzekering bij OHRA hebben, kunnen op deze pagina terecht.

Beleggingsverzekering

Weet u hoe het ervoor staat met uw beleggingsverzekering? De afgelopen jaren is er veel gebeurd. Beurskoersen daalden en de economische crisis is een feit. Waarschijnlijk heeft dit ook invloed gehad op uw beleggingsverzekering. Wij vinden het belangrijk dat u precies weet hoe het ervoor staat met uw verzekering. Zodat u zelf actie kunt ondernemen als dat nodig is.

Beleggingsverzekering en tegemoetkoming

Lees hier meer over de kenmerken, premies en kosten van een beleggingsverzekering. Verder vindt u ook informatie over de tegemoetkoming. 

Welke mogelijkheden heeft u?

Wilt u weten welke mogelijkheden u heeft? U kunt verschillende veranderingen in een beleggingsverzekering laten doorvoeren. Bekijk welke mogelijkheden er zijn. 

Wat kunt u zelf doen?

Vergelijk met de Beleggingspolis Scan uw OHRA beleggingsverzekering met een andere mogelijke oplossing. Of meld u aan voor de tegemoetkomingregeling.

Belangrijke informatie

Vragen en contact

Heeft u vragen over uw beleggingsverzekering? Kijk dan bij de veelgestelde vragen. Vindt u het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie over uw beleggingsverzekering.