Veelgestelde vragen fondsselectiebeleid

Je kunt bij OHRA Bank beleggen in ongeveer vijftig beleggingsfondsen. Met hulp van onafhankelijke experts op het gebied van beleggen hebben wij ons assortiment fondsen onder de loep genomen. Wij hebben nagedacht over welke fondsen wij (nog) wel en welke fondsen wij niet (meer) willen voeren. De basis voor deze keuzes hebben wij vastgelegd in ons ‘Fondsselectiebeleid’. Hieronder vind je de veelgestelde vragen hierover.

In het Fondsselectiebeleid kun je lezen aan welke eisen fondsen moeten voldoen om opgenomen te worden in het assortiment.

OHRA Bank is onderdeel van NN Group N.V.. Wij vinden dat de Delta Lloyd fondsen bij Delta Lloyd zelf verkrijgbaar moeten zijn.

Een slechte score over de afgelopen drie tot vijf jaar kan veroorzaakt worden door een heel slecht jaar. Daarom kijken we het jaar erop nog een keer om te zien of het fonds nog steeds slecht scoort.

Voor antwoord op die vraag moet je bij de fondsbeheerder zijn, daar kunnen wij geen antwoord op geven. Op de website van de fondsbeheerder vind je meer informatie over het rendement van het fonds, bijvoorbeeld in de jaarverslagen.