OHRA Beleggersrekening

OHRA Bank is onderdeel van Delta Lloyd. Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden zijn samengegaan. Sinds 1 januari 2018 bundelen wij onze kennis, ervaring en ondernemerschap. Zo kunnen wij je nog beter van dienst zijn. Voor het openen van een beleggingsrekening helpen wij je graag verder op de site van Nationale-Nederlanden. 

Heb je een OHRA Beleggersrekening?

Heb je een Beleggersrekening? In oktober 2019 zetten wij je rekening om naar Zelf Beleggen van Nationale-Nederlanden. Lees meer over de belangrijkste wijzigingen, de veelgestelde vragen en de voorwaarden van Zelf Beleggen.

  • OHRA Bank Online 
    Bij het openen van een OHRA Beleggersrekening heb je automatisch toegang tot OHRA Bank Online gekregen. Hiermee heb je 24 uur per dag inzage in je Beleggersrekening en kan je orders voor beleggen doorgeven.
  • OHRA Bank App
    Je kan je beleggingen ook eenvoudig beheren op je smartphone of tablet met de OHRA Bank App.

Geen transactiekosten via OHRA Bank Online

Voor het online doorgeven van beleggingsopdrachten betaal je geen transactiekosten. Dit geldt zowel voor aan- en verkopen als switchen.

Gratis ondersteuning bij beleggen

Met de OHRA Beleggersrekening beleg je volledig zelfstandig. Via OHRA Bank Online kan je gratis gebruik maken van het Beleggerskompas. Deze tool biedt je geautomatiseerde ondersteuning bij beleggen.

Geen minimum inleg

Je kan met elk gewenst bedrag beleggen. Om participaties in beleggingsfondsen aan te kopen, moet dit geld wel op je OHRA Beleggerssrekening staan.

Sparen en beleggen op één rekening

Op de Beleggersrekening kan je ook sparen. Over het saldo dat je niet belegt, ontvang je 0,20%* variabele rente. 

* Rente per 21 september 2018. Effectieve rente op jaarbasis. Rentewijzigingen voorbehouden.