Stormschade aan uw auto?

Uw auto kan bij storm schade oplopen. Bijvoorbeeld doordat een boom op uw auto valt. Deze schade vergoeden wij als u een WA plus of All Risk autoverzekering heeft afgesloten.

Wat vergoedt OHRA bij stormschade?

Vanaf windkracht 7 vergoeden wij stormschade. U betaalt voor stormschade alleen het door u gekozen eigen risico. OHRA vergoedt de rest van het bedrag direct aan de garage.

Kiest u voor de basisdekking WA plus of All Risk, dan maakt u gebruik van de voordelen van de OHRA Reparatieservice. U kunt er ook voor kiezen om naar een eigen garage te gaan. Zonder de extra dekking Aanvullend Pakket wordt in dat geval uw gekozen eigen risico verhoogd met € 500,-.

Schade melden

Heeft u stormschade en bent u hiervoor verzekerd? Via de OHRA Reparatieservice lost u uw schade snel en goed op. Vermeld zo precies mogelijk de plaats, datum en het tijdstip van de stormschade aan uw auto. OHRA kan aan de hand van weerrapporten nagaan of op dat moment sprake was van een storm. Als het mogelijk is, maak dan foto's op de plek waar de schade is ontstaan.

Stormschade heeft geen invloed op uw no-claimkorting. U zakt dus niet in het aantal schadevrije jaren.

Bij OHRA meldt u op verschillende manieren snel en gemakkelijk uw autoschade. Zoals online of met de OHRA App.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over verschillende soorten schades? Bijvoorbeeld hagelschade, total loss schade of schade aan uw auto na uitlenen? Dat kan. Of de schade verzekerd is, kunt u eenvoudig nakijken in uw digitale polismap Mijn OHRA.