Veel soorten service bij je autoverzekering

Onze autoverzekering biedt je heel wat service. Denk aan gratis ruitreparatie en korting, onder andere op beveiligingssystemen en rijvaardigheids- & antisliptrainingen. Maar er is nog meer.

Of je nu in Nederland bent of in het buitenland: als je met je auto in de problemen komt kun je gebruikmaken van onze alarmservice. In de polisvoorwaarden zie je in welke situaties we je allemaal kunnen helpen. Ben je in het buitenland en heb je hulp nodig vanuit Nederland? Bel dan altijd eerst met de OHRA Hulpdienst op +31 26 400 23 10 . Wij staan je snel te woord en wij weten welke bedrijven je ter plaatse verder kunnen helpen. We zijn dag en nacht bereikbaar.

Tips:

  • Bewaar een schadeformulier in je auto.
  • Installeer onze gratis app, dan heb je direct de OHRA Hulpdienst bij de hand
  • Neem op vakantie je OHRA-relatienummer mee (die staat ook in de app).
Heb je schade aan je auto en ben je ervoor verzekerd? Laat de schade dan herstellen via onze reparatieservice. OHRA werkt samen met veel schadeherstelbedrijven. Als je je auto daar laat repareren, bieden we je allerlei prettige service.
  • We halen en brengen in heel Nederland.
  • Tijdens de reparatie van je auto krijg je gratis een leenauto (je hoeft alleen de brandstof te betalen).
  • Als de schade verzekerd is, betalen wij de rekening direct aan het schadeherstelbedrijf. Alleen als je een eigen risico hebt, betaal je dat zelf rechtstreeks aan het herstelbedrijf.
  • Op de reparatie krijg je merkgarantie of 4 jaar garantie van het FOCWA Eurogarantbedrijf.
Voor een snelle afhandeling van je schade, doe je dit online of via onze app. Lees meer over schade melden.

Is je autoruit gebroken of beschadigd? Als je bij ons een WA plus of All Risk verzekering hebt afgesloten, kun je 24 uur per dag terecht bij een van de glasbedrijven die wij geselecteerd hebben. 

Geen eigen risico bij reparatie
Moet je ruit gerepareerd worden? Laat dit dan doen door een van de geselecteerde glasbedrijven. Je betaalt dan geen eigen risico. De reparatie is dus gratis. 

De helft van je eigen risico bij vervanging
Ook als je je ruit wilt vervangen, kun je dit het beste laten doen door een van de geselecteerde glasherstelbedrijven. Je betaalt dan slechts de helft van je eigen risico. 

Eigen risico bij een ander glasherstelbedrijf
Natuurlijk kun je je autoruit ook laten repareren of vervangen door een bedrijf waarmee OHRA niet samenwerkt. Je betaalt dan het eigen risico waarvoor je hebt gekozen.

Zoek een ruithersteller
Heb je schade aan je autoruit? Zoek een ruithersteller bij jou in de buurt. Of bel met OHRA Ruitschadeservice: 0264004898. Wij helpen je graag verder.

Is je auto gestolen? De kans dat de politie je terug vindt is in de eerste uren na de diefstal het grootst.

Neem daarom direct contact op met   
  • de OHRA Hulpdienst: 00310264002310
  • de politie
  • het Vermiste Auto Register (VAR): 0713641777.

In het verkeer loop je dagelijks risico’s. Van veel van deze risico’s ben je je misschien niet eens bewust. Om alle mogelijke gevaren te herkennen, te vermijden en te beheersen, kun je de rijvaardigheids- en antisliptraining volgen. De nadruk bij deze training ligt op het voorkomen van ongevallen. Ook leer je hoe je het beste kunt handelen als je auto gaat slippen. Nadat je deze training hebt gevolgd, pas je je rijgedrag beter aan op wat er op de weg gebeurt. Hierdoor rijd je beter en veiliger. 

De Rijvaardigheids- & Antisliptraining begint om 9.00 en eindigt om 17.00 uur. Ze wordt gegeven door Prodrive. Normaal betaal je voor deze training doordeweeks € 195,- en in het weekend € 205,-. Als je een OHRA autoverzekering hebt afgesloten, betaal je € 165,-. Schrijf je nu in op www.prodrivetraining.nl

Heb je pech? Je weet zeker dat je snelle en goede hulp krijgt als je extra dekking Pechhulp Nederland hebt afgesloten.