Extra dekking Schade Inzittenden

Schade kan voor de inzittenden heel ver gaan: als je bijvoorbeeld na het ongeluk je beroep niet meer kunt uitoefenen. Wist je dat passagiers na een auto-ongeluk een uitkering krijgen bij letselschade via de WA-dekking van jouw autoverzekering maar jij als bestuurder niet? Daarvoor bieden wij de dekking Schade Inzittenden. Deze vergoedt de werkelijke schade van de bestuurder én passagiers als je een auto-ongeluk hebt. Ongeacht wie er aansprakelijk is voor de schade.

Waarom de extra dekking Schade Inzittenden?

  • Verzekerd voor de schade door een ongeluk of aanrijding 
  • Uitkering bij letsel en overlijden
  • Uitkering bij beschadiging van je spullen in de auto
  • Geldt voor bestuurder, familie, vriendjes en klasgenootjes
  • Het verzekerd bedrag is € 1 miljoen

Verschil met dekking Ongevallen Inzittenden

De dekkingen zijn allebei gekoppeld aan uw auto. Maar de dekking Schade Inzittenden is iets anders dan de dekking Ongevallen Inzittenden. De dekking Ongevallen Inzittenden keert een vast geldbedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden. Bij de dekking Schade Inzittenden krijg je de daadwerkelijke schade uitgekeerd tot maximaal € 1 miljoen.

Iets voor jou?

De extra dekking Schade Inzittenden is een aanvullende dekking bij onze autoverzekering. Je kunt hier je premie berekenen. Heb je onze autoverzekering al? Ga dan naar Mijn OHRA en voeg de extra dekking toe.

Alles en iedereen mee in de auto?

Met de schade inzittendenverzekering zijn jij, je passagiers én je spullen goed verzekerd.