Goedkoop je auto verzekeren. Zo doe je dat.

Wil je goedkoop je auto verzekeren? Een goedkope autoverzekering afsluiten is bij OHRA makkelijker dan je denkt. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je bij het vergelijken van autoverzekeringen. Je stelt eenvoudig zelf je nieuwe autoverzekering samen tegen een betaalbare premie. 

Ben je benieuwd hoeveel je kunt besparen op je autoverzekering? Bereken direct online je premie en sluit binnen enkele minuten een goedkope autoverzekering af.  

Kies een goedkope autoverzekering die bij je past

Bij OHRA begrijpen we dat je niet onnodig veel geld wilt uitgeven aan je autoverzekering. Wil je flink besparen op je autopremie? Kies dan voor een goedkope autoverzekering van OHRA. Of je nu in een gloednieuwe elektrische auto of een oudere auto rijdt, bij ons profiteer je van een aantrekkelijke verzekeringspremie en verschillende extra’s.

Vergelijk de verschillende autoverzekeringen en sluit binnen enkele minuten online een goedkope autoverzekering af die bij jouw situatie en auto past. 

Heb je een keer pech of schade? Dan zijn wij er voor je. Meld je schade moeiteloos via de OHRA App en wij regelen de rest. Zo kun je snel weer veilig de weg op.

Wil je een voordelige autoverzekering afsluiten? Dan is het slim om te kijken welke dekking het beste bij jouw auto past. De leeftijd van je auto en je rijervaring spelen een belangrijke rol bij het maken van je keuze. Bepaal vooraf wat je wel en niet nodig hebt en verminder hiermee de kosten voor je autoverzekering. Volg onderstaand stappenplan en sluit binnen een paar minuten een goedkope autoverzekering af.

 1. Bereken je premie
  Vul je gegevens in en bekijk hoeveel je kunt besparen
 2. Stel je verzekering samen
  Kies je basisdekking en eventuele aanvullende dekkingen die bij jou en je auto passen.
 3. Je bent direct verzekerd
  Vul vervolgens je aanvullende gegevens in en sluit de autoverzekering af. Je bent direct verzekerd.
 4. Zeg je huidige autoverzekering op
  De meeste autoverzekeringen kun je dagelijks opzeggen. Vergeet dus niet je oude autoverzekering op te zeggen als je een nieuwe afsluit. 

Goedkope autoverzekering vergelijken

Bij ons kies je uit de volgende 3 basisdekkingen: WA, WA-Plus of een All-Risk autoverzekering. 

WA-verzekering

Als auto-eigenaar ben je in Nederland verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. WA staat voor Wettelijke Aansprakelijkheid en is de basisdekking. Je bent hiermee verzekerd voor schade die je met je auto veroorzaakt aan andere voertuigen, personen en hun bezittingen. Schade aan je eigen auto wordt bij deze verzekering niet vergoed. Dit is de meest gekozen verzekering voor auto’s ouder dan 14 jaar.

De voordelen van een WA-verzekering

●    dekking van schade aan (spullen van) anderen.

WA Plus autoverzekering

Is je auto tussen de 9 en 14 jaar oud? In dat geval is een WA-Plus autoverzekering oftewel een beperkt cascoverzekering, een goede keuze. De WA-Plus autoverzekering dekt naast schade aan (spullen) anderen een groot aantal autoschades. Zo ben je verzekerd voor veelvoorkomende schades aan je eigen auto, zoals diefstal-, brand- en ruitschade.

De voordelen van een WA Plus autoverzekering

●    dekking van schade aan (spullen van) anderen
●    ruitschade
●    schade aan auto door brand/natuurramp
●    inbraak/diefstalschade

All-Risk autoverzekering

Met onze All-Risk autoverzekering profiteer je van de meest uitgebreide dekking. De All-Risk autoverzekering vergoedt bijna alle schades aan je eigen auto, ook als je hier zelf schuldig aan bent. Daarnaast ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit is de meest gekozen verzekeringsoptie voor auto’s tot 9 jaar oud.  

De voordelen van een All-Risk autoverzekering

 • Schade aan je eigen auto, bijvoorbeeld door aanrijding of vandalisme 
 • Schade aan (spullen van) anderen
 • Ruitschade
 • Schade aan auto door brand/storm/hagel
 • Schade door inbraak, diefstal of vandalisme
 • Hulp in het buitenland

De voordelen van een autoverzekering goedkoop afsluiten bij OHRA


Overweeg je over te stappen van je huidige verzekeraar naar OHRA? Bij ons profiteer je naast een lage premie van verschillende voordelen:

●    standaard eigen risico
●    tot 82% no-claimkorting, ook voor je tweede auto
●    dagelijks je autoverzekering wijzigen of opzeggen
●    dag en nacht hulp bij schade
●    eenvoudig schade melden via de OHRA-app

Goedkope autoverzekering met aanvullende dekking

Wil je wat extra zekerheid? Kies dan voor een autoverzekering met een aanvullende dekking. Met een aanvullende dekking ben je verzekerd voor schade of hulp die de basis autoverzekering niet dekt. Je bepaalt zelf hoe uitgebreid jouw verzekering is. Zo kun je voor een autorechtsbijstand- of pechhulpverzekering kiezen, of een verzekering schade of ongevallen inzittenden afsluiten, zodat ook je passagiers verzekerd zijn tegen letselschade.

 
 

Vind de goedkoopste autoverzekering bij OHRA

Je zoektocht naar de goedkoopste autoverzekering begint bij OHRA. Of je nu op zoek bent naar de goedkoopste All-Risk verzekering, of je huidige verzekering met onze WA-autoverzekering wilt vergelijken, bij OHRA ben je aan het juiste adres. Maak de overstap naar OHRA en profiteer van onze aantrekkelijke autopremie.

Bereken direct online je premie en ervaar het gemak van goedkoop je auto verzekeren bij OHRA. Heb je vragen over het overstappen  naar onze autoverzekeringen? Neem contact met ons op! Onze klantenservice helpt je graag verder.