Auto verzekerd zodra je wilt: bij OHRA kan het

Je sluit bij ons online je autoverzekering af: via de website, Mijn OHRA of de OHRA App. De autoverzekering gaat in op het moment dat je dat wilt. Wel moet je aanvraag van de autoverzekering goedgekeurd worden.

Je auto verzekerd zodra je aanvraag is goedgekeurd

Een OHRA Autoverzekering kun je heel eenvoudig aanvragen: vul de gegevens van je auto in en beantwoord een aantal vragen. Aan de hand van je antwoorden beoordelen wij je aanvraag. Je hoort direct of je auto bij ons verzekerd is.

Het kan zijn dat je aanvraag niet meteen wordt goedgekeurd. Wij laten je dat meteen weten en leggen je aanvraag voor aan een ervaren medewerker. Deze medewerker vraagt extra informatie bij je op. Binnen maximaal 5 werkdagen hoor je of je aanvraag voor de OHRA Autoverzekering wordt goedgekeurd.

Zo eenvoudig sluit je onze autoverzekering af

Vanaf wanneer is een auto verzekerd?

Op het moment dat je hoort dat je aanvraag is geaccepteerd, kun je met een gerust hart de weg op. Je auto is verzekerd vanaf de door jou opgegeven ingangsdatum. Je ontvangt binnen 1 werkdag je digitale polisblad en groene kaart in Mijn OHRA. Met de groene kaart laat je zien dat je verzekerd bent. Dit is vooral handig als je in het buitenland schade aan je auto hebt of betrokken bent bij een ongeval.

Eenmaal verzekerd bij OHRA melden wij je kenteken automatisch aan bij de RDW. Je hoeft dit dus niet zelf te doen. De RDW controleert of auto’s verzekerd zijn. Als uit deze controle blijkt dat een auto niet verzekerd is, kan de eigenaar een boete krijgen.

Goed verzekerd bij OHRA

Je auto verzekeren doet OHRA goed en voordelig. Al 800.000 mensen hebben zich bij ons verzekerd. Bereken direct je premie.