Auto verzekerd zodra u wilt: bij OHRA kan het

U sluit bij ons online uw autoverzekering af: via de website, Mijn OHRA of de OHRA App. De autoverzekering gaat in op het moment dat u dat wilt. Wel moet uw aanvraag van de autoverzekering goedgekeurd worden.

Uw auto verzekerd zodra uw aanvraag is goedgekeurd

Een OHRA Autoverzekering kunt u heel eenvoudig aanvragen: vul de gegevens van uw auto in en beantwoord een aantal vragen. Aan de hand van uw antwoorden beoordelen wij uw aanvraag. U hoort direct of uw auto bij ons verzekerd is.

Het kan zijn dat uw aanvraag niet meteen wordt goedgekeurd. Wij laten u dat meteen weten en leggen uw aanvraag voor aan een ervaren medewerker. Deze medewerker vraagt extra informatie bij u op. Binnen maximaal vijf werkdagen hoort u of uw aanvraag voor de OHRA Autoverzekering wordt goedgekeurd.

Zo eenvoudig sluit u onze autoverzekering af

Vanaf wanneer is een auto verzekerd?

Op het moment dat u hoort dat uw aanvraag is geaccepteerd, kunt u met een gerust hart de weg op. Uw auto is verzekerd vanaf de door u opgegeven ingangsdatum. U ontvangt binnen één werkdag uw digitale polisblad en groene kaart in Mijn OHRA. Met de groene kaart laat u zien dat u verzekerd bent. Dit is vooral handig als u in het buitenland schade aan uw auto heeft of betrokken bent bij een ongeval.

Eenmaal verzekerd bij OHRA melden wij uw kenteken automatisch aan bij de RDW. U hoeft dit dus niet zelf te doen. De RDW controleert of auto’s verzekerd zijn. Als uit deze controle blijkt dat een auto niet verzekerd is, kan de eigenaar een boete krijgen.

Goed verzekerd bij OHRA

Uw auto verzekeren doet OHRA goed en voordelig. Al 800.000 mensen hebben zich bij ons verzekerd. Bereken direct uw premie.