De vernieuwde OHRA Autoverzekering

U staat op het punt om uw nieuwe auto te verzekeren. Er is iets veranderd aan de OHRA Autoverzekering zoals u hem kende: we hebben hem vereenvoudigd en in een ander jasje gestoken. Daarmee kunt u uw nieuwe autoverzekering nog beter afstemmen op uw nieuwe auto.

Wat verandert er voor u?

Bij het invullen van uw kentekenwijziging in Mijn OHRA ontdekt u stap voor stap de vernieuwde OHRA Autoverzekering. U ziet er drie basisdekkingen en daarna kunt u kiezen voor extra dekkingen. Zo heeft u een eenvoudige verzekering met een lage premie.

Hieronder vindt u de verschillen tussen uw huidige autoverzekering en onze nieuwe autoverzekering.

Uw huidige autoverzekeringDe nieuwe autoverzekering
MogelijkhedenSamenstelling van tien modules. Keuze uit drie basisdekkingen: WA, WA plus en All risk. Eventueel aan te vullen met extra dekkingen.
Vrije keuze garage (als de schade verzekerd is) Ja, standaard.Nee, alleen wanneer u kiest voor de extra dekking Aanvullend Pakket.
Nieuwwaarde en aanschafwaardeJa, als u de module Brand, Storm en Natuur, Diefstal of Aanrijding heeft meeverzekerd. Nee, alleen wanneer u kiest voor de extra dekking Aanvullend Pakket.
OpzegtermijnNa één jaar dagelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand.Dagelijks opzegbaar, ook in het eerste jaar.
PakketkortingJa, als u meer dan drie verzekeringen had lopen.Nee.
Kilometrage keuzeJa, drie mogelijkheden vanaf 12.500 kilometer per jaar. Vier mogelijkheden, ook interessant voor klanten die maximaal 7.500 kilometer per jaar rijden.
AccessoiresLosse module.Standaard meeverzekerd in de extra dekking Aanvullend Pakket.

Uw oude auto nog één dag verzekerd

Op de dag dat uw nieuwe autoverzekering in gaat is uw oude auto ook nog verzekerd. Zo kunt u hem bijvoorbeeld met een gerust gevoel inruilen voor uw nieuwe auto.