Veelgestelde vragen

Je hebt natuurlijk niet iedere dag met een aansprakelijkheidsverzekering te maken. En heb je daarover een vraag. Misschien vind je hieronder het antwoord al. 

Als je schade veroorzaakt aan anderen of aan hun spullen, dan dekt onze aansprakelijkheidsverzekering de kosten. Ook als je partner, kind of huisdier de schuldige is. Precies weten wat wel en niet verzekerd is? Check de polisvoorwaarden.

Je bent over de hele wereld verzekerd tot € 1.250.000, - of € 2.500.000, - per gebeurtenis. Jij kiest zelf het maximumbedrag bij de aanvraag van de verzekering. Het lijken misschien enorme bedragen, maar schade bij een ander kan duur uitvallen. Dan is het fijn als je verzekering dit vergoedt. 

Voor sommige schades geldt een andere maximum. Kijk daarvoor in onze polisvoorwaarden.

Ook je huisdier kan spullen van een ander beschadigen. Je kat krabt de leren bank van de buren kapot. Of je hond spit ongevraagd de tuin van de buren om. Daar ben je met onze aansprakelijkheidsverzekering gewoon voor verzekerd. 

Je hele gezin is automatisch bij ons verzekerd - en zelfs je huisdier. Check wel even of je gezinssamenstelling juist is. Dit kun je controleren en wanneer nodig aanpassen in Mijn OHRA.