Gecontracteerde zorgverleners

Gecontracteerde zorgverleners zijn zorgverleners met wie wij afspraken hebben gemaakt. Gaat u naar een gecontracteerde zorgverlener? Dan vergoeden wij de kosten volledig. U kunt rekenen op een maximale vergoeding.

Welke afspraken maakt OHRA met zorgverleners?

Wij maken met zorgverleners afspraken over de prijs en kwaliteit van zorg. Dit kunnen afspraken zijn over de maximale tarieven die de zorgverlener in rekening mag brengen. Of hulpmiddelen die een zorgverlener u mag geven. Door goede afspraken te maken, kunnen wij zorg goedkoper inkopen.

Geen rekening van gecontracteerde zorgverleners

Hebben wij afspraken gemaakt met uw zorgverlener? Dan betalen wij de rekening volledig aan de zorgverlener. U ontvangt geen rekening. Ook niet als u de rekening niet helemaal vergoed krijgt. Bijvoorbeeld omdat u een eigen risico, een eigen bijdrage of maximale vergoeding heeft. Wij brengen deze kosten dan apart bij u in rekening.

Zijn gecontracteerde zorgverleners goedkoper?

Dat hoeft niet. Gaat u naar een gecontracteerde zorgverlener? Dan weet u zeker dat deze zorgverlener geen extreem hoge tarieven in rekening brengt. Zo houden we samen de zorg betaalbaar.

Waar vindt u een gecontracteerde zorgverlener?

Via onze website of met de OHRA App vindt u eenvoudig een zorgverlener bij u in de buurt.

Kwaliteitszorg zonder kopzorgen

Je wilt de beste zorg. Voor jezelf, maar zeker ook als je de zorg hebt voor anderen, zoals je kinderen of ouders. Hoe is de kwaliteit van de zorg gegarandeerd?