Tandartsverzekering OHRA Tand Sterk; bij een sterk gebit

Heb jij ‘sterke tanden’ en hoef je niet vaak naar de tandarts? Is een uitgebreid pakket op dit moment niet nodig en wil jij alleen voor de belangrijkste behandelingen verzekerd zijn? Kies dan voor OHRA Tand Sterk. Deze tandartsverzekering vergoedt alleen de belangrijkste behandelingen. Je bent al verzekerd vanaf  € 9,10 per maand. Daarmee is OHRA Tand Sterk de goedkoopste tandartsverzekering bij OHRA!


Dit vergoedt OHRA Tand Sterk

De OHRA Tand Sterk tandartsverzekering vergoedt de volgende behandelingen:

  • controle gebit
  • gaatjes vullen
  • gebitsreiniging
  • kiezen trekken
  • röntgenfoto
  • wortelkanaalbehandeling
  • verdoving

Het gaat om de behandelingen die beginnen met de codes A, C, E, H, M, V en X. Gelukkig hoef je deze codes niet uit je hoofd te leren; je kunt ze gewoon bij je huidige tandarts opvragen. In onzeVergoedingenwijzer lees je meer over de vergoeding van de behandelingen.

Hoeveel krijgt u vergoed met OHRA Tand Sterk?

De OHRA Tand Sterk vergoedt 75% van de behandeling. De overige 25% betaal je dus zelf. Met OHRA Tand Sterk ben je verzekerd tot maximaal € 250,- per jaar. Dit betekent dat jouw maximale vergoeding € 250,- is. Dit geldt voor alle behandelingen samen. Zijn je kosten hoger dan het maximale bedrag dat wij vergoeden? Dan betaal je deze kosten zelf.

Wil je liever een hogere vergoeding? Kies dan voor onze tandartsverzekering OHRA TandenGaaf.

Wat kost een behandeling?

Wat kost het eigenlijk om gaatjes te vullen, tandsteen te verwijderen of een röntgenfoto te maken? Bekijk onze voorbeelden van tandartskosten.

Welke behandelingen worden niet vergoed?

Bij OHRA Tand Sterk ben je niet vergoed voor: tanden bleken, orthodontie, kronen, bruggen, implantaten, gebitprotheses, inlays en een abonnement voor de tandarts. Past dit niet binnen je huidige situatie en wil je toch een hogere vergoeding hebben? Bekijk dan de OHRA TandenGaaf tandartsverzekering.

Handig: voor een vergoeding van orthodontie kun je ook onze aanvullende verzekering OHRA Extra Aanvullend of OHRA Uitgebreid afsluiten. Keuze genoeg dus!