Premie OHRA Zorgverzekering

Bij OHRA betaalt u voor de zorgverzekering een vaste premie. De OHRA Zorgverzekering is onze basisverzekering. Bent u aanvullend verzekerd? Dan betaalt u naast de premie voor de basisverzekering ook een premie voor de aanvullende verzekering en de tandartsverzekering.

Premie OHRA Zorgverzekering in 2016

Voor 2016 is de premie van de OHRA Zorgverzekering € 105,37 per maand (€ 1.264,44 per jaar). Dit is de premie zonder korting. Bekijk de premieopbouw van de OHRA Zorgverzekering.

Sluit u via onze website de OHRA Zorgverzekering af? Dan kiest u automatisch voor de OHRA Zorgverzekering Online Gemak. U krijgt dan 8,8% korting op de basisverzekering. Voor 2016 is de premie € 96,10 per maand.

Premie OHRA Zorgverzekering in 2017

Bent u benieuwd naar de premie van de OHRA Zorgverzekering in 2017? Laat uw gegevens achter en wij brengen u als eerste op de hoogte. U maakt ook nog eens kans op een bol.com cadeaubon ter waarde van € 25,-. Heeft u al een OHRA Zorgverzekering? Dan krijgt u uiterlijk 19 november 2016 automatisch bericht. 

Korting op de premie OHRA Zorgverzekering

U kunt bij OHRA op verschillende manieren korting op uw premie zorgverzekering krijgen: 

  • U kiest voor een hoger eigen risico. Uw korting is maximaal € 200,- per jaar. 
  • U kiest voor collectief verzekeren via uw werkgever of vereniging en ontvangt een aantrekkelijke collectiviteitskorting.

Lees meer over de mogelijkheden voor korting op uw basisverzekering.

Premies voor aanvullende verzekeringen

Voor extra vergoedingen kunt u bij OHRA kiezen uit vier aanvullende verzekeringen. De premie voor een aanvullende verzekering komt bovenop de premie voor de OHRA Zorgverzekering. Dat geldt ook voor de premie van een aanvullende tandartsverzekering.

Premieoverzicht 2016

In ons premieoverzicht vindt u de premies van onze basisverzekering en aanvullende verzekeringen overzichtelijk bij elkaar.

Betaling van uw premie zorgverzekering

U bent verplicht uw premie voor de zorgverzekering te betalen als u achttien jaar of ouder bent. Afhankelijk van uw zorgverzekering kunt u op verschillende manieren uw premie en kosten betalen. Betaalt u niet of niet op tijd? Dan kan dat nadelige gevolgen voor u hebben. Neem daarom altijd contact met ons op als u moeite heeft met de betaling van uw kosten. Wij kijken dan samen met u naar de mogelijkheden voor een betalingsregeling.