Eigen risico gespreid betalen

Verwacht je in 2017 zorgkosten? Betaal je het bedrag van je eigen risico liever niet in een keer? Dan hebben wij goed nieuws; je kunt bij OHRA kiezen om je verplicht eigen risico gespreid te betalen. 

Hoe werkt gespreide betaling van het eigen risico?

Kies je voor gespreid betalen? Dan betaal je het verplicht eigen risico van € 385,- in 10 maandelijkse termijnen van € 38,50. De betalingen lopen van maart tot en met december.

Het kan zijn dat je het eigen risico niet helemaal verbruikt. In dat geval krijg je het te veel betaalde bedrag automatisch teruggestort. Die laatste afrekening vindt plaats in het eerste kwartaal van 2018. Bekijk de voorwaarden van gespreide betaling eigen risico

Wil jij het eigen risico gespreid betalen?

Meld je dan uiterlijk 31 december 2016 aan. Daarna is het niet meer mogelijk om je voor 2017 aan te melden. Noteer deze datum alvast in je agenda of regel het direct. Aanmelden kan via Mijn OHRA Zorgverzekering of vul onderaan deze pagina je gegevens in.

Tip:
pak je zorgpolis er bij want je hebt bij het invullen je relatienummer nodig.

Maak je dit jaar al gebruik van deze service? Dan ontvang je van ons in de tweede helft van november 2016 bericht over je deelname in 2017.