Korting op de basisverzekering

Korting op je basisverzekering? Wie wil dat nou niet? Er zijn verschillende mogelijkheden waardoor je minder premie hoeft te betalen voor je basisverzekering. Wij helpen je graag met besparen op de OHRA Zorgverzekering.

Hoe krijg je korting op jouw basisverzekering?

Hoger eigen risico = minder premie betalen

Het verplicht eigen risico is dit jaar € 385,-. Dat is voor iedereen hetzelfde. Maar je kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Dan verhoog je het eigen risico bijvoorbeeld naar € 885,-. Daardoor betaal je jaarlijks € 200,- minder premie. Als je weinig zorgkosten maakt, kan dit een handige manier zijn om je premie laag te houden. Weet je al dat je veel zorg nodig gaat hebben? Dan is het slimmer om je eigen risico laag te houden.

Extra korting onze OHRA Zorgverzekering Online Gemak

Als je via onze website een zorgverzekering afsluit, dan kies je automatisch voor onze OHRA Zorgverzekering Online Gemak. Je krijgt een korting op de basisverzekering omdat je al je verzekeringszaken zelf online regelt. Ook op de meeste aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen krijg je korting.  Dat is toch makkelijk verdiend. Wil je weten hoeveel je betaalt? Bereken je premie.  

Collectiviteitskorting via je werkgever of vereniging

Met een groot aantal werkgevers en verenigingen hebben wij afspraken over een collectieve zorgverzekering. Misschien ook wel met jouw werkgever? Je krijgt dan collectiviteitskorting op onze basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Bekijk de mogelijkheden voor collectief verzekeren.

Premie OHRA Zorgverzekering per kwartaal of per jaar betalen

Wil jij de premie per kwartaal of per jaar betalen? Dan krijg je korting. Bij een betaling per kwartaal krijg je 0,5% korting, bij een betaling per jaar is de korting 2%. Als je via een collectiviteit kiest voor de OHRA Zorgverzekering Online Gemak, dan kun je alleen per maand betalen.