Basisverzekering

De basisverzekering is een verplichte verzekering voor de kosten van zorg. De inhoud is door de overheid vastgesteld en is bij alle zorgverzekeraars hetzelfde. De OHRA Zorgverzekering is onze basisverzekering en biedt u veel voordelen.

Handig zeg, de basisverzekering van OHRA:

  • Vrije zorgkeuze: u kiest zelf uw zorgverlener
  • Direct mobiel declareren met de OHRA App
  • Premie vanaf € 84,07 bij € 875,- eigen risico

Premie basisverzekering in 2015

Voor de basisverzekering betaalt u een vaste premie per maand. Kiest u de OHRA Zorgverzekering als basisverzekering? Dan is uw premie € 84,07 per maand, bij een eigen risico van € 875,-. Heeft u liever geen extra eigen risico? Dan betaalt u € 100,74 per maand.

Kinderen tot 18 jaar betalen geen premie. Zij zijn gratis meeverzekerd op de polis van hun ouders of verzorgers.

Hoe krijgt u korting op uw basisverzekering?

Sluit u via onze website een basisverzekering? Dan kiest u automatisch voor de OHRA Zorgverzekering Online Gemak. U krijgt dan 8,8% korting op de basisverzekering, omdat u zelf uw verzekeringszaken regelt. Uw premie basisverzekering is dan € 75,20 bij een eigen risico van € 875,-. 

U krijgt ook korting als u kiest voor een collectieve verzekering via uw werkgever of vereniging. Of als u kiest voor een hoger eigen risico. Bekijk alle mogelijkheden voor korting op uw basisverzekering.

Wat vergoedt de basisverzekering?

De basisverzekering vergoedt de kosten van veelgebruikte zorg. U kunt hierbij denken aan zorg door een huisarts, het verblijf in een ziekenhuis, geneesmiddelen en hulpmiddelen. Bekijk de belangrijkste vergoedingen uit de basisverzekering.

Voor extra vergoedingen kunt u een aanvullende verzekering of tandartsverzekering afsluiten.