Vergoedingen aanvullende verzekering

Verwacht je zorgkosten die buiten de basisverzekering vallen? Dan is een aanvullende verzekering handig. Met een aanvullende verzekering heb je meer vergoedingen waardoor je beter verzekerd bent tegen onverwachte zorgkosten. We hebben keuze uit vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Zo kun je een verzekering kiezen die past bij jouw situatie.

Wat vergoedt de aanvullende verzekering?

In onze polisvoorwaarden staat precies de vergoedingen van de aanvullende verzekering. Zoek je een vergoeding voor een specifieke behandeling? Gebruik dan onze Vergoedingenwijzer.

Vergoedingen vergelijken

In onze Pakketvergelijker 2017 [PDF] staan de vergoedingen van onze aanvullende verzekeringen in een overzicht. Je ziet zo direct wat de verschillen zijn en welke het beste bij je past.

Ook bij een aanvullende verzekering geldt: kies zelf je zorgverlener

Bij zowel de basisverzekering van OHRA als bij de aanvullende verzekering heb je vrije zorgkeuze en mag je zelf je zorgverlener kiezen. Ook bij de aanvullende verzekering maakt het voor de vergoeding niet uit of wij een contract hebben met de zorgverlener of niet. Wij betalen de rekening, zodat je nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Een enkele keer krijgen wij een rekening van een zorgverlener die onredelijk hoog is. De wet bepaalt dat wij deze rekening niet mogen vergoeden. Gelukkig komt dit bijna nooit voor.

Met de OHRA App of via onze website vind je snel een zorgverlener bij jou in de buurt.   

Wat vergoedt onze aanvullende verzekering niet?

Onze aanvullende verzekeringen vergoeden niet alles. Zo zit in onze aanvullende verzekering geen vergoeding van tandartskosten. Je kunt hiervoor een aparte tandartsverzekering afsluiten.