Vergoedingen aanvullende verzekering

Met een aanvullende verzekering heeft u recht op meer vergoedingen van zorg. Zo heeft u meer zekerheid. U kiest de aanvullende verzekering met vergoedingen die past bij uw situatie. 

Welke vergoedingen heeft u nodig?

Bij OHRA heeft u keuze uit vier aanvullende verzekeringen. Hoe kiest u een aanvullende verzekering met de juiste vergoedingen? Met onze Keuzewijzer vindt u snel de verzekering die past bij de zorg die u denkt nodig te hebben.

Waar vindt u de vergoedingen van uw aanvullende verzekering?

In onze polisvoorwaarden staat precies wat uw aanvullende verzekering vergoedt. Zoekt u liever online? Gebruik dan onze Vergoedingenwijzer.

Hoe kunt u de vergoedingen vergelijken?

In onze Pakketvergelijker 2016 [PDF] staan de vergoedingen van onze aanvullende verzekeringen in een overzicht. U ziet direct wat de verschillen zijn. Of maak gebruik van onze Keuzewijzer.

Kunt u naar iedere zorgverlener?

Ja, met de aanvullende verzekeringen bij de OHRA Zorgverzekering heeft u vrije zorgkeuze. Hebben wij met uw zorgverlener afspraken gemaakt? Dan vergoeden wij de kosten altijd tot het verzekerde bedrag. Gaat u naar een zorgverlener met wie wij geen afspraken hebben gemaakt? Dan vergoeden wij de kosten ook. De tarieven van uw zorgverlener mogen dan niet extreem hoog zijn. 

Met de OHRA App of via onze website vindt u snel een zorgverlener bij u in de buurt.  

Wat vergoedt een aanvullende verzekering niet?

Onze aanvullende verzekeringen vergoeden niet alles. Zo zit in onze aanvullende verzekering geen vergoeding van tandartskosten. U kunt hiervoor een aparte tandartsverzekering afsluiten.