OHRA Woonverzekeringen

Uw woning is uw thuis. De plek voor uzelf, uw gezin en de plek om met vrienden te genieten. Dan vindt u het fijn dat uw woning en uw inrichting goed verzekerd zijn tegen brand, diefstal en waterschade. Met onze woonverzekeringen kunt u altijd rekenen op de juiste hulp bij schade.

Stel zelf uw eenvoudig woonpakket samen

Inboedelverzekering
Met een inboedelverzekering zijn de spullen in uw woning verzekerd tegen schade en diefstal. Deze verzekering kunt u uitbreiden met de dekking Buiten het huis, dekking Glas en de kostbaarhedenverzekering

Opstalverzekering
Met een opstalverzekering is schade aan uw woning verzekerd. Of u een opstalverzekering nodig heeft, ligt aan uw woonsituatie. Heeft u een koopwoning? Dan sluit u zelf een opstalverzekering. Huurt u een woning? Dan moet de verhuurder een opstalverzekering afsluiten voor uw huurwoning.

Aansprakelijkheidsverzekering
Met een aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd voor schade die u, uw gezinsleden of huisdier aan (spullen van) anderen veroorzaken.

Online gemak voor de woonverzekeringen

U kunt alles rondom uw woonverzekeringen online regelen via Mijn OHRA. Bijvoorbeeld het wijzigen van uw dekking of schade melden. Gemakkelijk, snel en 24/7 beschikbaar. Waar en wanneer u maar wilt.

Wilt u meer weten over de OHRA Woonverzekeringen? In de polisvoorwaarden vindt u een volledig overzicht van onze vergoedingen en dekkingen. In de productwijzers vindt u belangrijke algemene informatie over onze woonverzekeringen.