OHRA Reisverzekering

Met een reisverzekering van OHRA gaat u goed verzekerd op reis. In Nederland en buitenland. U stelt heel eenvoudig zelf uw ideale reisverzekering samen. Zo bepaalt u zelf wat u vergoed krijgt in geval van schade.

Per vakantie of liever het hele jaar door verzekerd?

Het verschil tussen een doorlopende of kortlopende reisverzekering is vooral het gemak. Een doorlopende reisverzekering sluit u één keer af. Daarna bent u het hele jaar door verzekerd voor een vast bedrag per maand. Een kortlopende reisverzekering sluit u iedere vakantie opnieuw af. De premie is per persoon, per dag. Met een annuleringsverzekering bent u verzekerd voor de kosten van annulering.

Gaat u meerdere keren op vakantie? Dan kan een doorlopende reisverzekering al snel voordeliger zijn.

Wat is standaard verzekerd?

Voor uw bagage kiest u uit drie verschillende pakketten: basis, plus of top. Dit pakket bepaalt de hoogte van uw bagagedekking. Voor persoonlijke hulpverlening staat de OHRA Hulpdienst 24 uur per dag voor u klaar.

Extra dekkingen

Uw reisverzekering vult u zelf aan met extra dekkingen. Daarmee maakt u een reisverzekering op maat. De volgende dekkingen kunt u meeverzekeren: 

Ook het dekkingsgebied van uw verzekering bepaalt u zelf. U kunt kiezen voor Europa- of werelddekking. Wilt u weten of het land waar u naartoe gaat bij Europa hoort? Bekijk dan de lijst met landen.

Gaat u op wintersportvakantie? Met de Wintersportdekking verzekert u de schade die ontstaat door wintersportactiviteiten.

Keuzewijzer

Twijfelt u tussen de doorlopende reisverzekering en de kortlopende reisverzekering? Vul dan de Keuzewijzer in. U ziet direct welke reisverzekering voor u het voordeligst is.

In de productwijzer vindt u belangrijke algemene informatie over de reisverzekering.