Overstappen naar OHRA

Maakt u zich wel eens zorgen over uw baan? Denkt u erover op een auto, een woning, meubels of een keuken te kopen? Koopt u wel eens producten via internet? Dan is de OHRA Rechtsbijstandsverzekering wat voor u.

Overstappen is heel simpel

Overstappen naar OHRA en bij ons uw rechtsbijstandverzekering regelen kan het hele jaar door. U kunt de polis van uw huidige rechtsbijstandverzekering opzeggen nadat u een jaar verzekerd bent geweest. Een reden opgeven is niet nodig. U hoeft alleen rekening te houden met een opzegtermijn van een maand.

Als u al een rechtsbijstandverzekering heeft en dan overstapt naar OHRA, dan geldt de wachttijd van drie maanden niet. Kortom: niets weerhoudt u er nog van om direct over te stappen naar OHRA en bij ons uw rechtsbijstandverzekering te regelen!

Hoe overstappen naar OHRA?

  1. Bereken uw premie.
  2. Sluit uw OHRA Rechtsbijstandverzekering af.
  3. Schrijf een opzegbrief [PDF] voor uw bestaande verzekeraar.
  4. Onderteken deze brief en stuur deze naar uw huidige verzekeraar. Eerst moet u van OHRA bericht hebben ontvangen dat de aangevraagde verzekering is geaccepteerd. Let op dat de beëindigingdatum van uw bestaande verzekering dezelfde is als de ingangsdatum van uw OHRA verzekering.
  5. Van OHRA ontvangt u binnen een week een bevestigingsbericht van uw nieuwe rechtsbijstandverzekering. Van uw bestaande verzekeraar ontvangt u een verklaring van beëindiging.

Zo is overstappen snel en eenvoudig geregeld!