OHRA Persoonlijke Portefeuille Polis

Dit product is niet meer af te sluiten bij OHRA. 

De OHRA Persoonlijke Portefeuille Polis is een beleggingsverzekering. Binnen de OHRA Persoonlijke Portefeuille Polis zijn er verschillende fiscale varianten zoals lijfrente, stamrecht en de spaarvariant. Voor extra informatie kunt u ook terecht op de algemene pagina over de OHRA beleggingsverzekeringen.

Komt uw OHRA Persoonlijke Portefeuille Polis vrij?

Om verder te kijken wat u met uw lijfrentegeld kunt doen, verwijzen wij u verder naar onze pagina over lijfrente. Hier vindt u diverse mogelijkheden van uitkeren tot verder sparen. Heeft u een spaarpolis en wilt u uw besteding doorgeven aan OHRA? Gebruik dan het bestedingsformulier Spaarverzekering. Ook kunt u verder sparen met uw gouden handdruk kapitaal of dit laten uitkeren.

Mijn OHRA

Voor persoonlijke informatie over uw eigen OHRA Persoonlijke Portefeuille Polis kunt u inloggen op Mijn OHRA. Hier vindt u informatie over uw beleggingsverzekering zoals de waarde van uw polis, het jaarlijkse waardeoverzicht en andere zaken die in uw polis zijn vastgelegd. De waarde van uw polis wordt wekelijks in Mijn OHRA bijgewerkt.

Gaat u verhuizen?

Gebruik het online wijzigingsformulier levensverzekeringen [PDF] om uw nieuwe adresgegevens aan ons door te geven.

Documenten van de OHRA Persoonlijke Portefeuille Polis