Voor wie is het?

LET OP! Vanaf 1 april 2017 kunt u geen OHRA Overlijdensrisicoverzekering meer aanvragen.

Dit product is geschikt voor mensen die graag zo voordelig mogelijk uit zijn, het liefst zelf hun financiële zaken regelen, precies weten wat ze willen en de gevolgen en risico’s van dit product kunnen overzien. U bepaalt zelf of het product past bij u en bij uw financiële situatie. Wij geven u hierover geen persoonlijk advies. Dit heet execution only-dienstverlening.

Let op!

Het kan lastig zijn om in te schatten of dit product bij uw financiële situatie past. Zorg in ieder geval dat u goed weet hoe het product werkt en welke voorwaarden hierbij gelden. Sta ook stil bij uw (toekomstige) financiële situatie. Hoe ontwikkelt die zich als alles goed gaat? En wat betekent het voor uw financiële situatie als u geraakt zou worden door tegenslagen zoals werkloosheid of overlijden? Alleen als u alles meeweegt, kunt u een goede keuze maken.

Meer informatie via onze experts

Twijfelt u eraan of u genoeg heeft aan de informatie op onze website om zelf een keuze te maken? Wij hebben ook experts in dienst, die u helder informeren over de inhoud en de risico’s van het product. Heeft u nog vragen aan onze experts? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen.