OHRA gaat zorgvuldig om met de privacy van haar klanten

In de uitzending van Zembla van donderdagavond 17 april 2014 wordt de suggestie gewekt dat OHRA de privacy van haar klanten zou schenden. Dat is onjuist. OHRA respecteert de privacy van haar klanten volledig.

De suggestie is gewekt door een telefoongesprek met Zembla, waarin een callcenter medewerker verkeerde informatie geeft over onze werkwijze. Dit betreuren wij en hiervoor bieden wij onze excuses aan.

We hebben de redactie van Zembla desgevraagd laten weten dat hier sprake is geweest van verkeerd verstrekte informatie over onze werkwijze en dat wij de privacy van onze klanten volledig respecteren. Desalniettemin heeft Zembla dit toch verwerkt in haar uitzending.

Klanten die hierover extra toelichting op prijs stellen, krijgen van ons callcenter heldere uitleg over hoe wij omgaan met hun privacy. Onze medewerkers zijn bereikbaar via telefoonnummer 0264004040 op werkdagen van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Meer informatie kunt u ook in ons privacystatement lezen.