Waarom uw huisdier verzekeren?

OHRA was te zien in het RTL 4-programma Wist Je Dat? Hierin wordt alles over de OHRA Huisdierenverzekering verteld. Wist u bijvoorbeeld dat de eerste huisdierenverzekering al in 1924 werd afgesloten in Zweden? En dan ruim de helft van de Nederlandse gezinnen één of meer huisdieren heeft? Voor alle andere leuke weetjes bekijkt u ons filmpje.

De OHRA Huisdierenverzekering

Het hebben van een huisdier is leuk, maar ook een hele verantwoordelijkheid. Het kost bijvoorbeeld tijd en geld om het dier goed te kunnen verzorgen. Dat begint al bij de aanschaf. Naast de aanschafkosten heeft uw dier bijvoorbeeld een mand, riem of een kattenbak nodig. Ook zijn er de terugkerende kosten zoals voer, onderhoud en niet te vergeten: de dierenarts.

Een bezoek aan de dierenarts kan duur uitvallen. Is er niets met uw hond of kat aan de hand tijdens het jaarlijkse onderzoek? Dan zijn de kosten hiervan vaak wel te overzien. Maar wat als uw huisdier een ongeluk krijgt of ziek wordt? Dan zijn er dure medicijnen of operaties nodig om uw trouwe viervoeter er weer bovenop te helpen. Om de kosten te overzien kunt u overwegen om een huisdierenverzekering af te sluiten. Daarmee worden de meest voorkomende kosten voor medische zorg vergoed.