Over OHRA

Wie is OHRA?

Wij zijn al meer dan 90 jaar een Nederlandse verzekeraar. Met begrijpelijke producten en snelle service kun je bij ons zelf je verzekeringen en bankproducten regelen.

Werken bij OHRA

OHRA is onderdeel van Delta Lloyd N.V. Werk je bij OHRA, dan krijg je een goed pakket arbeidsvoorwaarden die in onze eigen concern-cao staan. Je hebt bij ons de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan je werktijden, het aantal uren en verlof. Zo kun je een goede balans tussen werk en privé realiseren. Ben je nog in opleiding? Dan is het goed te weten dat wij een erkend MBO-stagebedrijf zijn.

Jaarverslag

Ons financiële jaarverslag staat op de website van Delta Lloyd N.V.

Nieuws- en persberichten

We houden je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, producten of diensten.

Hoe gaan we om met fraude?

Het is belangrijk dat je verzekeringen kunt kopen bij een betrouwbare verzekeraar. Ook willen we onze onze eerlijke klanten niet de dupe te laten worden van oneerlijke klanten. We hebben daarom richtlijnen gemaakt over de stappen die we zetten bij fraude.

Beëindigde beleggingsverzekering?

Delta Lloyd N.V. heeft in september 2008 een overeenkomst gesloten met o.a. de Stichting Verliespolis en de Stichting Woekerpolis Claim. Zo kunnen we mensen tegemoetkomen in de kosten van particuliere beleggingsverzekeringen. Heb je een beleggingsverzekering bij OHRA gehad?