Bent u een TOP affiliate?

Als onderdeel van het affiliate programma van OHRA, biedt OHRA nu ook het TOP programma aan. TOP staat voor Trusted OHRA Partner, want wij leggen vertrouwen in onze beste affiliate partijen. Samen met u willen wij de TOP bereiken. Conversieverhoging, op maat gemaakte acties, persoonlijke service en een sterke samenwerking staan hierin centraal.

Standaard in het TOP programma

Als eerste op de hoogte van nieuwe acties

Regelmatig heeft OHRA nieuwe acties. Wij leveren daarvoor nieuw materiaal dat u in kan zetten om deze acties te promoten. Behoort u tot onze TOP affiliates? Dan laten wij u dit als eerste weten. Het grote voordeel hiervan is dat we, al voordat een actie live staat, samen kunnen kijken naar de additionele opties om deze actie tot een succes te maken.

Persoonlijke service van OHRA

Normaal loopt de communicatie via onze netwerken. Via het TOP programma geven wij u de mogelijkheid om direct contact op te nemen met onze online marketing afdeling. Zo kunnen we snel schakelen en het programma naar uw wensen inrichten.

Tijdelijke CPS-verhogingen

Wij hanteren meestal een standaard CPS voor onze campagnes. Als het budget het toelaat, kunnen we het CPS verhogen of met staffels gaan werken. Dit zullen wij in de meeste gevallen alleen doen in samenwerking met onze TOP affiliates.

Uitnodiging voor de OHRA Affiliate Events

Natuurlijk willen wij ook wat terugdoen voor onze TOP affiliates om onze samenwerking te versterken. Centraal tijdens het OHRA Affiliate Event staat het programma: Verbeteren, kennis delen en elkaar leren kennen op een informele manier.

Optioneel in het TOP programma

Prefillen

Vooral voor productvergelijkers is prefillen interessant. Enkele van onze producten bieden de mogelijkheid om gegevens van de klant voor in te vullen op de website van OHRA. Hiervoor gebruikt u de informatie die u affiliate eerder al heeft opgevraagd aan uw klant. Dit verkort het proces en zorgt daarom voor een hogere conversie.

Co-branded pages

Een co-branded page laat zien aan uw klanten dat u een betrouwbare partner van OHRA bent. Een formulier van OHRA heeft drie verschillende mogelijkheden om uw informatie/logo te tonen. Hierdoor wordt een stuk herkenning gecreëerd op de website van OHRA, waardoor de conversie nog beter wordt.

Custom-made materiaal

Wij bieden u de mogelijkheid om materiaal te maken op basis van uw wensen. Hierbij gaan wij uit van uw ervaring met uw publiek en vanuit onze eigen ervaringen met onze doelgroep.

Uitzonderingen op promotiewijze

Sommige manieren van promotie staan wij doorgaans niet toe. Maar mij kunnen hier uitzonderingen voor maken. Een voorbeeld hiervan is social media advertising. Binnen het TOP programma kunnen we kijken welke mogelijkheden er voor u zijn.

Voorwaarden

Om deel uit te maken van het Affiliate TOP programma moet u zich aanmelden. Volg daarna de instructies op de pagina. Wij beoordelen uw aanvraag op een aantal voorwaarden:

 • Kwalitatieve sales
  In het verleden moet gebleken zijn dat u kwalitatief goede sales genereert.
 • Aantal & potentie van de sales
  Wij kijken naar de sales per maand over de laatste drie maanden (minimaal vijftien sales per maand). We kunnen dit ook op basis van campagnetijd van een product doen, in plaats van over de afgelopen drie maanden.
  Als u alleen voor één product actief bent of als uw promotiewijze veel potentie heeft, dan kan er een uitzondering op de regel worden gemaakt.
 • Enthousiasme om samen te groeien
  Belangrijk in het TOP programma is dat we samen een win-win-situatie creëren. Wij horen graag wat uw verwachtingen zijn van het TOP programma en verwachten dan ook een actieve samenwerking.

Het beoordelen van uw aanvraag gaat in samenwerking met de affiliate netwerken, maar OHRA bepaalt zelf of iemand in aanmerking komt of niet. OHRA kan te allen tijde de programmaonderdelen aanpassen of stoppen.