Veelgestelde vragen OHRA Bank App

Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen over de OHRA Bank App

Om te kunnen inloggen in de app moet u éénmalig uw smartphone of tablet registreren. Doorloop hiervoor de volgende stappen:
  • Download de OHRA Bank App in de App Store of Google Play
  • Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord die u gebruikt voor OHRA Bank Online. 
  • U ontvangt direct een e-mail met een zescijferige code. Die code voert u in.
  • Kies vervolgens zelf een vijfcijferige code. Zodra u de voorwaarden hebt geaccepteerd, kunt u de app gebruiken.
  • De volgende keren logt u in met uw zelfgekozen vijfcijferige code nodig.

Om de app te kunnen gebruiken, heeft u toegang tot OHRA Bank Online nodig. Heeft u nog geen OHRA Bank Online? Vraag het dan nu direct aan.

Weet u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer? Vraag die dan in enkele minuten opnieuw aan. Bent u uw gebruikersnaam én wachtwoord vergeten? Vraag dan eerst uw gebruikersnaam aan en pas daarna uw wachtwoord.

De code mag niet uit vijf dezelfde cijfers bestaan, zoals 55555. De code mag ook niet uit oplopende of aflopende cijfers bestaan, zoals 12345 of 43210.

Bij een foutmelding volgt u de aanwijzingen in het scherm op. Lost dit het probleem niet op? Kijk dan bij de veelgestelde vragen in de app. Staat het antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Heeft u de app op uw nieuwe telefoon of tablet gedownload? Registreer uw nieuwe toestel dan eenmalig. U logt daarvoor in met uw gebruikersnaam en wachtwoord die u gebruikt voor OHRA Bank Online. Daarna kunt u inloggen met uw bestaande 5-cijferige code.

Ja, dat kan. Download de app op uw toestellen en registreer elk toestel eenmalig. U logt daarvoor in met uw gebruikersnaam en wachtwoord die u gebruikt voor OHRA Bank Online. Daarna kunt u inloggen met uw bestaande 5-cijferige code.

Nee, dat is niet mogelijk. De OHRA Bank App is alleen beschikbaar voor smartphones en tablets die draaien op iOS (Apple) of Android.

Bankieren via de OHRA Bank App is veilig. Wij gebruiken versleuteling (encryptie) bij het uitwisselen van informatie. U kunt alleen inloggen en opdrachten doorgeven met uw 5-cijferige code. Houd uw code daarom geheim. Gebruikt u de app vijf minuten niet? Dan wordt u automatisch uitgelogd.

Dit betekent dat u de vragen over uw kennis van en ervaring met beleggen nog niet heeft ingevuld. Hierdoor kunt u geen beleggingsorders doorgeven. Neem in dat geval contact met ons op.

Wilt u ook uw verzekeringen inzien? Download dan de OHRA App in de Appstore of Google Play. Met de OHRA App regelt u uw verzekeringszaken waar en wanneer u wilt.

In de OHRA Bank App vindt u meer antwoorden op veelgestelde vragen over app.