De OHRA Bank App

Met de OHRA Bank App heeft u snel en eenvoudig toegang tot al uw rekeningen bij OHRA Bank. Installeer de App op uw smartphone en/of tablet en u heeft uw rekeningen altijd bij de hand. Zo kunt u op elk moment, waar u ook bent uw saldo checken, overboekingen doen of beleggingsorders doorgeven.

Hoe kom ik aan de OHRA Bank App?

De OHRA Bank App is beschikbaar voor iOS en Android. U kunt de app gratis downloaden in de App Store en op Google Play en is geschikt voor smartphone en tablet.


Wat kunt u met de OHRA Bank App?

 • Inzicht
  U kunt altijd en overal uw spaarrekeningen, lijfrenterekeningen, deposito’s, beleggingen en kredieten inzien. In één oogopslag ziet u hoe u er voor staat. Ook vindt u er bijvoorbeeld alle bij- en afschrijvingen, beleggingstransacties, de looptijd en rentepercentage van uw deposito en de opbouw van uw beleggingsportefeuille.
 • Overboeken
  Heeft u een OHRA Internet Spaarrekening, een OHRA Beleggersrekening Of een OHRA Doorlopend Krediet? Dan kunt u eenvoudig geld overboeken naar uw tegenrekening. Overboeken kan nog sneller met Instant Payment.
 • Beleggen
  Met de OHRA Bank App, heeft u altijd de koersen van de beleggingsfondsen bij de hand. En u kunt direct uw orders doorgeven. Handig voor als u onderweg bent. 
 • Deposito’s openen
  Wilt u (een deel van) uw spaargeld vastzetten tegen een vaste rente? Dan opent u via de OHRA Bank App snel en eenvoudig een deposito.

Wat is Instant Payment?

Overboekingen via de OHRA Bank App staan binnen twee minuten op uw betaalrekening. Dag en nacht, zeven dagen per week. In het verleden duurde een overboeking naar een andere bank soms wel een dag en in het weekend zelfs nog langer. Met Instant Payment is dat nu verleden tijd!

Goed om te weten
 • Boekt u een bedrag van maximaal € 1.000,- over via de OHRA Bank App? Dan wordt uw overboeking automatisch een Instant Payment en staat uw geld binnen twee minuten op uw betaalrekening. U hoeft daarvoor niets extra’s te doen. Boekt u een hoger bedrag over? Dan wordt het een gewone overboeking en duurt het dus langer voordat het geld op uw betaalrekening staat. Instant Payment geldt alleen voor overboekingen via de OHRA Bank App. Overboekingen via OHRA Bank Online gaan voorlopig nog op de oude manier.
 • Instant Payment is op dit moment mogelijk als u een betaalrekening heeft bij ING, Rabobank, ABN AMRO of SNS. Heeft u een betaalrekening bij een andere bank? Dan kunt u helaas nog geen gebruik maken van deze snelle service.
 • Op uw betaalrekening ziet u een bijschrijving van ‘INSTANT PAYMENT’. In de omschrijving ziet u onder andere uw OHRA Bank rekeningnummer en ‘via M2C’. Om Instant Payment mogelijk te maken werken wij samen met M2C Payments

Verzekeringszaken regelen via uw smartphone of tablet?

Uw verzekeringszaken kunt u ook via uw smartphone of tablet regelen. Dit doet u met de OHRA App

Lees de veelgestelde vragen voor meer informatie over de OHRA Bank App.