Jaaroverzichten OHRA Bank

Je ontvangt het jaaroverzicht half januari en de jaaropgaaf begin februari 2017 in OHRA Bank Online. Je krijgt een e-mail als het jaaropoverzicht en/of de jaaropgaaf voor je klaarstaat. De jaaropgave/saldo-opgave van je hypotheek ontvang je eind januari per post.

Tip: Straks snel bij je jaaroverzicht(en)? Controleer je inloggegevens
Het is handig om nu alvast te controleren of je de inloggegevens voor OHRA Bank Online nog weet. Inloggevens vergeten? Vraag deze dan nu alvast opnieuw aan.

Wat staat er op je jaaroverzicht(en)?

Op het jaaroverzicht vind je een overzicht van je rekening(en) bij OHRA Bank met het saldo op 1 januari 2016 en het saldo op 31 december 2016. Heb je een OHRA Direct Ingaande Lijfrenterekening of een OHRA Gouden Handdruk Uitkeerrekening? Voor deze rekeningen ontvang je een jaaropgaaf. In de jaaropgaaf staat hoeveel je bruto en netto uitgekeerd hebt gekregen in 2016. En hoeveel je hebt betaald aan belasting en sociale premies.

Nieuw: Kostenoverzicht beleggen en Informatieblad Depositogarantiestelsel
Heb je op 31 december 2016 beleggingen? Dan ontvang je naast het jaaroverzicht ook een overzicht met de totale kosten die je bij OHRA Bank betaalt voor beleggen. Daarnaast krijg je voortaan jaarlijks een Informatieblad Depositogarantiestelsel. Hierop staat de belangrijkste informatie over het Depositogarantiestelsel.

Je belastingaangifte

Wij sturen de gegevens die op jouw jaaroverzicht(en) staan ook naar de Belastingdienst. De Belastingdienst zorgt ervoor dat deze gegevens in je vooringevulde aangifte staan. Je hebt het jaaroverzicht(en) dus alleen nodig om te controleren of alles klopt. Dat is wel zo makkelijk.

Vragen over de jaaroverzichten?

Hieronder vindt je een overzicht van onderwerpen met veelgestelde vragen over de jaaroverzichten. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.