Meer vrijheid met de OHRA Motorverzekering

Motorrijden is meer dan op 2 wielen de weg op gaan. Veel meer. Of je nu een werkpaard of zomermotor hebt, motorrijden is een gevoel. Een gevoel van vrijheid. De vrijheid om in je eentje te gaan waar je wilt. Deze vrijheid vind je ook terug in onze motorverzekering. Kies je de OHRA Motorverzekering, dan ga je voor een verzekering die aansluit bij wie je bent, wat je doet en waar je naar toe gaat.

Onze voordelen voor werkpaarden en zomermotoren

  • Zelf je motorverzekering samenstellen
  • Keuze uit 3 basisdekkingen en 7 aanvullende dekkingen
  • Hoge instapkorting van 60%
  • No-claimkorting tot wel 80%. Ook voor je 2e voertuig
  • Nederlandstalige hulp in binnen- en buitenland bij schade of diefstal

Motor. Vrijheid. Verzekering.

Voel je vrij! Op de weg, met je handen op het stuur. Maar zeker ook online, met je vingers op het toetsenbord. Bij de OHRA Motorverzekering kun je de dekkingen kiezen die bij je passen. Naast de basisdekking hebben we 7 aanvullende dekkingen die je kunt combineren zoals jij dat wil. Maak je keuze en bereken snel de premie. Ga daarna snel de weg weer op. Want hoe vrij je ook bent bij onze motorverzekering, tegen een motorrit kan niets op. 

Vrij en verzekerd het voorjaar in

Daar is-ie dan, de lente! Tijd om de motor uit de stalling te halen. Maar check eerst of je motor er klaar voor is. En je motorverzekering. Denk ook aan je groene kaart.

Ook gebondenheid heeft zo zijn voordelen

Graag rijd je de vrijheid tegemoet. Maar soms is het wel fijn om gebonden te zijn aan een werkgever of organisatie. Zeker als er collectieve afspraken zijn gemaakt met OHRA. Dan krijg je korting op de motorverzekering. En op andere verzekeringen. Ja, je vrijheid opgeven heeft een prijs. Een heel aantrekkelijke prijs, in dit geval.