Wijziging doorgeven aan OHRA: uw bank- en verzekeringsgegevens wijzigen

U kunt uw wijziging eenvoudig aan ons doorgeven. Dat kan online, telefonisch of schriftelijk. Het is afhankelijk van uw situatie op welke manier u wijzigingen kunt doorgeven.

Gaat u verhuizen of bent u verhuisd? Geef uw adreswijziging dan door via Mijn OHRA. U ziet dan direct of er veranderingen in uw premie kunnen zijn.

OHRA Bank
Bankiert u bij OHRA Bank? Geef uw adreswijziging dan door via OHRA Bank Online.

Heeft u een en/of rekening? En verhuist de mederekeninghouder ook? Dan moet de mederekeninghouder zelf ook inloggen en het adres aanpassen.

Besluiten u en uw partner uit elkaar te gaan? En heeft u gezamenlijke verzekeringen en/of bankproducten bij OHRA? Neem dan contact met ons. We kunnen dan samen met u de wijziging doornemen. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Neem in geval van overlijden van een OHRA rekeninghouder of verzekeringsnemer contact met ons op via telefoonnummer 0264004848. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Voor de administratieve verwerking hebben wij in veel gevallen aanvullende informatie nodig, zoals de akte van overlijden, een kopie legitimatie en een verklaring van erfrecht.

Is er een OHRA Uitvaartverzekering?
U kunt ons altijd bellen in het geval van een overlijden. 24 uur per dag, 7 dagen per week op telefoonnummer 0264004890.

Maakt u gebruik van een automatische incasso en wilt u het rekeningnummer wijzigen? Print en onderteken dan onderstaand Wijzigingsformulier.

Wilt u een wijziging voor automatisch sparen en/of beleggen doorgeven? Gebruik dan het formulier Automatisch sparen en beleggen (incasso).

Heeft u een spaarrekening, lening, hypotheek of ander bankproduct van OHRA Bank?

Gebruik hiervoor het wijzigingsformulier [PDF] van OHRA Bank.

Wilt u één van de volgende verzekeringen wijzigen? Of nieuwe persoonlijke gegevens doorgeven? Dan kan dat online voor de volgende verzekeringen:

Wilt u andere verzekeringen wijzigen? Neem dan contact met ons op.