Bromfiets- of scooterverzekering - OHRA

Bent u op zoek naar een brommerverzekering of een verzekering voor uw scooter of snorfiets? Helaas biedt OHRA op dit moment geen bromfiets-, scooter- of snorfietsverzekering aan.

Is een verzekering verplicht?

Het is in Nederland verplicht om een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) af te sluiten als u met een scooter, bromfiets of snorfiets gebruik maakt van de openbare weg. Daarmee wordt een schade aan anderen (medeweggebruikers) vergoed.

U kunt u ook verzekeren voor andere risico’s. Bijvoorbeeld voor schade of diefstal van uw scooter, bromfiets of snorfiets.

Inboedelverzekering

Heeft u een inboedelverzekering bij ons afgesloten? Met de OHRA Inboedelverzekering bent u verzekerd voor diefstal van uw bromfiets, scooter of snorfiets als deze uit uw huis of berging gestolen wordt.

Rechtsbijstand verkeer

Stel, een weggebruiker botst tegen uw brommer. De reparatie van de schade betaalt u liever niet zelf. Dus als u de schadekosten vergoed wilt krijgen moet u de tegenpartij zelf aansprakelijk stellen. In zo’n geval kan een rechtsbijstandverzekering u helpen. U krijgt dan juridische ondersteuning om uw schade vergoed te krijgen.
De OHRA Rechtsbijstandverzekering module Verkeer helpt u bij schade en persoonlijk letsel dat is ontstaan in het verkeer. Het maakt daarbij niet uit hoe u zich verplaatst heeft. Dit kan per brommer zijn maar bijvoorbeeld ook wandelend of fietsend.

Overige OHRA producten

Bent u geïnteresseerd in een van de andere producten van OHRA? Bekijk dan onze verzekeringen of bankproducten.