De OHRA App

Met de OHRA App regelt u uw verzekeringszaken waar en wanneer u maar wilt. Handig? Jazeker! Een voorbeeld: Stel u bent op vakantie en u wordt bestolen. Via de OHRA App heeft u direct contact met de OHRA Hulpdienst.  

Heeft u een rekening van uw zorgverlener ontvangen? Vul dan uw relatienummer en geboortedatum in en u declareert uw zorgkosten heel eenvoudig met de OHRA App.

Downloaden

De OHRA App kunt u gratis downloaden in de App Store en op Google Play en is geschikt voor smartphone en tablet. Na het downloaden krijgt u een korte uitleg zodat u precies weet hoe de App werkt.

Ontdek het gemak van de OHRA App

De OHRA App biedt u: 

 • Productinformatie
  U vindt antwoord op al uw vragen over onze producten. Zoals wat er precies verzekerd is en wat er valt onder uw eigen risico.
 • Persoonlijk
  In de OHRA App kunt u inloggen in Mijn OHRA zodat u direct de juiste, voor u relevante informatie krijgt en bij een eventuele melding u uw gegevens niet meer hoeft in te voeren.
 • Direct uw zorgkosten declareren
  Altijd eenvoudig uw rekeningen declareren. Waar en wanneer het u uitkomt. Rekening. Foto. Geld terug.
 • Direct schade melden
  U kunt met de OHRA App eenvoudig een schademelding doorgeven. Voor uw autoverzekering, caravanverzekering en reisverzekering zelfs helemaal mobiel!
 • Hulp onderweg
  U kunt onderweg snel en eenvoudig zien waar het dichtstbijzijnde glasherstelbedrijf of schadeherstelbedrijf is. De OHRA App navigeert u direct naar een garage in de buurt. Ook kunt u in het buitenland eenvoudig contact opnemen met de Nederlandse Ambassade en toont de OHRA App u de alarmnummers van dat land. En wat dacht u van alle contactinformatie als u uw bankpas verloren bent?
 • Contact opnemen
  In de OHRA App vindt u een overzicht van alle belangrijke telefoonnummers. Zoals het nummer van onze klantenservice en met één druk op de knop belt u de OHRA Hulpdienst.

Heeft u vragen over de OHRA App?

Bekijk de veelgestelde vragen voor uw vragen over de werking van de app of over de mogelijkheden van de app.

OHRA Bank App voor uw bankzaken

Naast de OHRA App is er nu ook de OHRA Bank App. Zo regelt u ook eenvoudig uw bankzaken via uw smartphone of tablet. Met deze app kunt u bijvoorbeeld uw saldo checken, geld overboeken naar uw tegenrekening of beleggingsorders doorgeven. Ontdek de OHRA Bank app