Wij maken werk van uw klacht

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze producten of dienstverlening. Het is heel vervelend als u hiermee te maken krijgt. Wij horen dit dan ook graag van u.

Wat is een eigenlijk een klacht?

Elke uiting van ongenoegen is voor ons een klacht. Bijvoorbeeld:

  • U meldt een klacht of maakt duidelijk dat u het ergens mee oneens bent.
  • U bent boos of teleurgesteld.
  • U vindt dat wij een ernstige fout hebben gemaakt.
Misschien wilt u hierover contact met een van onze medewerkers. Dat snappen we. Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar.  

Zo dient u een klacht in

U kunt op verschillende manieren uw klacht aan ons doorgeven. Wij vertellen u graag hoe u dit doet. En wat u van ons kunt verwachten.

Mijn klacht gaat over:

Wij nemen uw klacht serieus

Iedere uiting van ongenoegen door een klant over OHRA of over een partij waarmee we samenwerken, zien we als een signaal. Wij nemen alle klachten dan ook heel serieus. En behandelen en analyseren deze zorgvuldig. Uw klacht of ongenoegen kan leiden tot verbeteringen in de organisatie, ons beleid of onze dienstverlening. Bijvoorbeeld op de website of in de OHRA App. Ons doel is om klachten zoveel mogelijk te voorkomen.

Ons klachtenbeleid voldoet aan de 'richtlijnen interne klachtenprocedure' van het KIFID en aan het 'Besluit Gedragstoezicht financiële ondernemingen Wft'.

Wat doen wij met klachten?

In onze klachtenrapportage brengen wij ieder jaar in kaart hoeveel klachten wij hebben ontvangen, door wie ze zijn afgehandeld en wat het resultaat is. Bekijk hier onze klachtenrapportages. U leest hier ook welke verbeteringen of aanpassingen wij hebben gedaan naar aanleiding van klachten.