Viervoeters. Voordelig. Verzekerd.

Altijd de beste medische zorg voor je huisdier.

  • Kies zelf je dierenarts
  • Alle rassen en kruisingen welkom
  • Meest gekozen huisdierenverzekering

Huisdierenverzekering: je hond of kat goed verzekerd

Ieder baasje wil het beste voor zijn huisdier. Hij is toch je beste maatje. Dan is het ook niet gek dat je de beste medische zorg wilt als hij ziek wordt of een ongeluk krijgt. Soms kan een bezoekje aan de dierenarts een dure grap worden. Met onze huisdierenverzekering krijg je de meest voorkomende medische kosten vergoed. Een prettig idee.

Regel het meteen
of bereken eerst je premie

Kies zelf je dierenarts

De dierenarts bij jou om de hoek of in een andere stad. Maakt niet uit.

Alle rassen en kruisingen

Alle rassen en kruisingen zijn welkom. Van Duitse herder tot Egyptische mau.

Meest gekozen

Snelst groeiende huisdierenverzekering in 2014, 2015 en 2016. Daar zijn we trots op!

De meeste zorg is voor onze rekening

Of je nu voor een röntgenfoto naar de dierenarts gaat of er is een operatie nodig: met onze huisdierenverzekering ben je vrijwel altijd gedekt. Wij vergoeden meestal 80% van de rekening. De overige 20% is de eigen bijdrage die je zelf moet betalen. Heb je bijvoorbeeld een rekening van de dierenarts van € 250,- en worden alle behandelingen daarop vergoed? Dan betaal je € 50,- zelf. Wil je meer weten over wat je precies vergoed krijgt? In het vergoedingenoverzicht [PDF] en de polisvoorwaarden vind je alles op een rijtje.

Kies zelf hoeveel zekerheid je wilt

Meestal hoef je niet meer dan 1 keer per jaar langs de dierenarts. En de kosten, ach, die zijn dan nog wel te overzien. Maar stel dat je huisdier onverwachts een operatie moet ondergaan. Of last krijgt van een langdurige kwaal. De kosten daarvan kunnen flink tegenvallen. Met een huisdierenverzekering zijn de kosten voor medische zorg goed gedekt. Je hebt de keus uit 3 ziektekostenpakketten en 4 aanvullende dekkingen.

Je regelt het makkelijk zelf

Onze huisdierenverzekering regel je makkelijk zelf. In een paar minuten ben je klaar. En ben je klant en wil je een rekening declareren? Of je gegevens aanpassen? Ook dat is zo gedaan. Gewoon, online via Mijn OHRA of met de OHRA App.

Regel het meteen