OHRA Doorlopend Krediet

Met het OHRA Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand.

Uw voordelen

  • Tussentijds boetevrij aflossen
  • Afgeloste bedragen kunt u weer opnemen
  • Betaal alleen rente over het opgenomen bedrag
  • Eenvoudig oversluiten van uw huidige lening(en)*
  • Pinnen bij het GWK, ABN AMRO en SNS Bank**

Flexibele lening

Een doorlopend krediet is een flexibele lening waarbij u zelf bepaalt wanneer u geld opneemt en aflost. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Bovendien kunt u het doorlopend krediet tussentijds boetevrij aflossen.

Gratis vrijblijvende offerte

Een OHRA Doorlopend Krediet afsluiten? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen uw aanvraag direct in behandeling.

Een doorlopend krediet de juiste keuze voor u?

Voor geld lenen zijn er verschillende mogelijkheden. Beantwoord de vragen van onze leenscan en bepaal zelf of het OHRA Doorlopend Krediet de juiste keuze is voor u.

*) Lees de algemene voorwaarden .
**) U ontvangt een persoonlijke pinpas voor directe geldopname. Voor geldopname bij een pinautomaat betaalt u € 9,95 per transactie.

Bereken uw termijnbedrag

Met de rekenhulp kunt u berekenen hoeveel het OHRA Doorlopend Krediet u per maand kost. Voer zelf de berekening uit.

Hoeveel kunt u lenen?

Als u wilt weten hoeveel u kunt lenen, gebruik dan de rekenhulp. Bepaal uw maximale leenbedrag.

OHRA Leningen tot 2010

Heeft u voor 2010 een lening afgesloten? Lees dan onderstaande informatie goed door.

OHRA treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander Consumer Finance Benelux B.V., geregistreerd bij de AFM onder nummer: 12011170. Dit betreft een doorlopend geldkrediet. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP, Duur Kredietovereenkomst en Totale door u te betalen bedrag is kredietgever ervan uitgegaan dat: het krediet direct volledig wordt opgenomen, er geen extra aflossingen, er geen heropnamen, geen rentewijzigingen plaatsvinden en de termijnen op tijd betaald worden. Raadpleeg de voorwaarden en privacy statement en documentatie over het Doorlopend Krediet. Bij een aanvraag ontvangt u automatisch de toepasselijke standaardinformatie. OHRA en Santander geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.