De caravanverzekering van OHRA

Met de OHRA Caravanverzekering krijgt u de schade aan uw caravan vergoed. Ook krijgt u hulp onderweg of we regelen een vervangende caravan.

Uw voordelen

  • Bij problemen altijd Nederlandstalige hulp in binnen- en buitenland, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
  • Een vervangende caravan tot € 1.250 per voorval.
  • Het vervoer van de caravan vanuit het buitenland regelt en betaalt OHRA.

Wat kunt u verzekeren?

Onze caravanverzekering is er voor vouwwagens, toer- en stacaravans. Bij schade kunnen ook de voortent, de aanbouw en spullen in de caravan beschadigen. Daarom kunt u dit ook voordelig meeverzekeren. Dit geldt ook voor een vast gemonteerde caravanmover.

Veel gebeurtenissen vallen onder de dekking van de caravanverzekering. En er zijn situaties waarin de caravanverzekering niet uitkeert.

In de productwijzer vindt u belangrijke algemene informatie over de caravanverzekering.

Groene kaart voor uw caravan

Gaat u met de caravan naar het buitenland? Misschien moet u dan een tweede groene kaart aanvragen voor uw caravan. In Nederland worden aanhangwagens en caravans (mee)verzekerd op de WA autoverzekering van het trekkende voertuig. Op uw groene kaart staat dan de code AF. 

Als uw caravan zwaarder is dan 750 kg, heeft u in Duitsland, Polen en Spanje een tweede groene kaart nodig op het kenteken van de caravan. U vraagt deze groene kaart aan via ons contactformulier. Vul daarbij het kenteken van de caravan, het merk van de caravan en het polisnummer van uw autoverzekering in.