Beleggen bij OHRA Bank biedt u veel voordeel

Beleggen bij OHRA Bank betekent volledige zelfstandigheid. U belegt op eigen initiatief en u handelt op eigen risico.

Uw voordelen

  • Ruime keuze in aantrekkelijke beleggingsfondsen
  • Online beleggen zonder transactiekosten
  • Gratis online ondersteuning bij beleggen met het Beleggerskompas

Beleggingsfondsen voor iedereen

Wij willen beleggen voor u eenvoudiger maken. Ons aanbod van beleggingsfondsen helpt u daarbij. Maar wat is fondsbeleggen en welke soorten zijn er?

Welke rekening heb ik nodig?

Om bij OHRA Bank te beleggen heeft u een beleggingsrekening nodig. Bijvoorbeeld de OHRA Beleggingsrekening of de OHRA Pensioenrekening. Beide rekeningen zijn een combinatie van een spaarrekening en een beleggingsrekening.

Hoe kan ik beleggen?

U stort geld op uw rekening en u bepaalt zelf in welke fondsen u belegt. Maar u hoeft niet al uw geld te beleggen. Over het geld dat u niet belegt, krijgt u rente. U geeft uw beleggingsopdrachten door via OHRA Bank Online of de OHRA Bank App.

Hoe maak ik een rendementsberekening?

Bereken hoeveel vermogen u kunt opbouwen door te beleggen met de Beleggingsrekening. U kunt rekenen met drie voorbeeldportefeuilles oplopend van een laag risico (defensief) tot een hoog risico (offensief). U bepaalt zelf of u eenmalig een bedrag inlegt of een bedrag op wilt bouwen door periodiek in te leggen.

Fondsselectiebeleid

Een keer per jaar laten wij ons assortiment beleggingsfondsen beoordelen door onafhankelijke beleggingsexperts. Zij kijken of de fondsen nog aan onze eisen voldoen.
De beleggingsfondsen moeten aan een aantal criteria voldoen om in ons assortiment opgenomen te kunnen worden. Wij kijken daarbij naar de geschiktheid en naar het rendement. Lees meer over het Fondsselectiebeleid.