Tips voor de beste OHRA Autoverzekering

OHRA heeft voordelige basisdekkingen en aanvullende modules voor een goede én goedkope verzekering. Met onderstaande tips profiteert u maximaal van uw autoverzekering.

Tip 1. Sluit aanvullende modules af

Bij elke OHRA Autoverzekering kunt u aanvullende modules afsluiten. Heeft u bijvoorbeeld pech met uw auto? Dan zorgt onze module Pechhulp Nederland ervoor dat u weer snel mobiel bent. Er zijn ook modules voor Ongevallen Inzittenden, Schade Inzittenden en Rechtsbijstand. Bekijk de aanvullende modules.

Tip 2. Profiteer van extra korting

U kunt uw OHRA Autoverzekering nóg voordeliger maken door te profiteren van een aantal extra kortingen zoals no-claimkorting.

Tip 3. Rijd altijd verzekerd rond

Als u een nieuwe autoverzekering afsluit, zorg er dan voor dat uw huidige autoverzekering pas afloopt op het moment dat de nieuwe is ingegaan. Anders rijdt u misschien onverzekerd rond en daarmee heeft u kans op een hoge boete.

Tip 4. Wacht even voordat u claimt

Heeft u schade veroorzaakt? Kijk dan eerst of het om een klein of een groot bedrag gaat. Want als u een schade claimt, kunt u een paar treden zakken op de bonus/malusladder. Daardoor kan uw no-claimkorting dalen en uw premie omhoog gaan. Soms is het dus beter om uw no-claimkorting vast te houden en een kleine schade zelf te betalen.