OHRA Autoverzekering - schade of diefstal melden

Heeft u autoschade of is uw auto gestolen? Via Mijn OHRA of met de handige OHRA App meldt u het snelst en het makkelijkst schade. En met de app vindt u meteen een garage bij u in de buurt. U hoort binnen tien werkdagen of de schade invloed heeft op uw no-claimkorting

Hoe werkt schade melden?

Wij vertellen u graag wat u van ons kunt verwachten bij een schade. 

Let op:  
Heeft uw auto hagelschade gekregen door het noodweer in Brabant op 22 of 23 juni 2016? U kunt dan direct contact opnemen met het hagelcalamiteitencentrum. Bel 0880870189 of stuur een e-mail met uw naam en telefoonnummer. Het bedrijf Van Mossel belt u dan terug voor een afspraak.

OHRA Hulpdienst

Kunt u niet meer rijden met uw auto? Of is er een ongeluk gebeurd na kantooruren of in het weekend? Bel dan met de OHRA Hulpdienst: +31264002310. Dit nummer is dag en nacht bereikbaar, ook vanuit het buitenland.

Autoruitschade

Heeft u schade aan uw autoruit? Bel dan met OHRA Glasschade via 0264004898. Of maak gelijk een afspraak met een van de geselecteerde bedrijven bij u in de buurt. Vergeet niet uw groene kaart mee te nemen naar de reparateur. U hoeft uw schade dan niet meer bij OHRA te melden. Lees meer over ruitschade.

Op andere manieren autoschade melden?

U kunt uw autoschade ook zo melden:

Welke autoschade wordt vergoed?

Wilt u weten wat er wordt vergoed bij schade aan uw eigen auto of als u schade heeft veroorzaakt? Bekijk dan onze autoschadewijzer.