Extra dekking Schade Inzittenden

Schade kan voor de inzittenden heel ver gaan: als u bijvoorbeeld na het ongeluk uw vak niet meer kunt uitoefenen. Wist u dat passagiers na een auto-ongeluk een uitkering krijgen bij letselschade via de WA-dekking van uw autoverzekering maar u als bestuurder niet? Daarvoor heeft u een dekking Schade Inzittenden nodig. De dekking Schade Inzittenden vergoedt de werkelijke schade van de bestuurder en passagiers als u een auto-ongeluk heeft. Ongeacht wie er aansprakelijk is voor de schade.

Waarom de extra dekking Schade Inzittenden?

  • Verzekerd voor de schade door een ongeluk of aanrijding 
  • Uitkering bij letsel en overlijden
  • Uitkering bij beschadiging van uw spullen in de auto
  • Geldt voor bestuurder, familie, vriendjes en klasgenootjes
  • Het verzekerd bedrag is € 1 miljoen

Verschil met dekking Ongevallen Inzittenden

De dekkingen zijn allebei gekoppeld aan uw auto. Maar de dekking Schade Inzittenden is iets anders dan de dekking Ongevallen Inzittenden. De dekking Ongevallen Inzittenden keert een vast geldbedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden. Bij de dekking Schade Inzittenden krijgt u de daadwerkelijke schade uitgekeerd tot maximaal € 1 miljoen.

Meer weten? Of uw premie berekenen?

De extra dekking Schade Inzittenden is onderdeel van onze autoverzekering. U kunt meteen uw premie berekenen. Heeft u al een OHRA Autoverzekering? Ga dan naar Mijn OHRA en voeg de extra dekking toe.