Autoverzekering op maat bij OHRA

Een goede autoverzekering is onmisbaar als u de weg op gaat. Bij OHRA sluit u heel eenvoudig een autoverzekering af met uw mobiel of tablet. Daarmee bent u goed verzekerd en u kunt meteen wegrijden.

Waarom kiest u voor de OHRA Autoverzekering?

  • Scherpe premie: altijd een vaste lage prijs
  • Alles online regelen: ook op mobiel en tablet
  • Eenvoudig afsluiten: binnen 5 minuten geregeld
  • No-claim: tot 82 procent no-claimkorting opbouwen

U bepaalt zelf wat u betaalt

Bij OHRA stelt u heel eenvoudig een autoverzekering samen. U kiest voor een van onze voordelige basisdekkingen. Door wel of geen extra dekkingen af te sluiten, bepaalt u zélf wat u betaalt. Als u kiest voor een hoger eigen risico, dan betaalt u een lagere premie. Om het u makkelijk te maken is er een duidelijk dekkingsoverzicht [PDF].

Hulp nodig bij uw keuze?

Met onze Keuzehulp weet u snel welke autoverzekering het beste bij u past.

Online gemak

Bij OHRA kunt u alles rondom uw autoverzekering online regelen. Bijvoorbeeld het wijzigen van uw dekking of kenteken. Gemakkelijk, snel en 24/7 beschikbaar op uw mobiel, tablet en computer. Waar en wanneer u maar wilt.

Schade? Regel het met de OHRA App

Heeft u schade aan uw auto? Met de OHRA App kunt u met een foto uw rekening declareren. Bovendien navigeert u met de OHRA App direct naar een garage bij u in de buurt. Zo maken wij het oplossen van autoschade nog eenvoudiger.

Meer informatie of premie berekenen

Wilt u meer lezen over onze autoverzekering? Dat kan natuurlijk. Heeft u voldoende informatie? Dan kunt u ook direct uw premie berekenen.

Collectief verzekeren

Met een groot aantal werkgevers en verenigingen hebben wij afspraken over een collectieve autoverzekering. Dat betekent dat u uw autoverzekering met collectiviteitskorting kunt afsluiten. Kijk of uw werkgever of vereniging ook een contract heeft en wat uw korting is.