Autoverzekering op maat bij OHRA

Voordat u met uw auto de weg op mag, bent u verplicht een autoverzekering af te sluiten. Dat kan voordelig met de autoverzekering van OHRA.

Waarom kiest u voor de OHRA Autoverzekering?

  • Scherpe premie: altijd een vaste lage prijs
  • Hoge no-claimkorting: u kunt eindigen op 82 procent
  • All risk dekking: hoogste score op kwaliteit en extra lage premie

U bepaalt zelf wat u betaalt

Naast de vele voordelen die onze autoverzekering al biedt, heeft u ook een lage premie. U kiest voor een van onze voordelige basisdekkingen. Door wel of geen extra dekkingen af te sluiten, bepaalt u zélf wat u betaalt. Als u kiest voor een hoger eigen risico, dan betaalt u een lagere premie. Om het u makkelijk te maken hebben we een duidelijk dekkingsoverzicht [PDF] voor u gemaakt.

Is uw auto jonger dan 7 jaar?

Dan kan de all risk autoverzekering voor u de beste keuze zijn. Naast de hoogste MoneyView-score voor kwaliteit heeft de all risk autoverzekering ook een extra lage premie.

Online gemak

Bij OHRA kunt u alles rondom uw autoverzekering online regelen. Gemakkelijk, snel en 24/7 beschikbaar op uw mobiel, tablet en computer. Waar en wanneer u maar wilt.

Flexibel: dagelijks opzegbaar

Bij OHRA houden we van flexibiliteit. Dit betekent dat u uw OHRA Autoverzekering dagelijks kunt opzeggen.

Schade? Nu is het nog eenvoudiger om autoschade te herstellen

Heeft u een garage nodig om uw autoschade te herstellen? Met de OHRA App navigeert u direct naar een garage bij u in de buurt. Zo maken wij het oplossen van autoschade nog eenvoudiger.

Meer informatie of premie berekenen

Wilt u meer lezen over onze autoverzekering? Dat kan natuurlijk. Heeft u voldoende informatie? Dan kunt u ook direct uw premie berekenen.

Collectief verzekeren

Met een groot aantal werkgevers en verenigingen hebben wij afspraken over een collectieve autoverzekering. Dat betekent dat u uw autoverzekering met collectiviteitskorting kunt afsluiten. Kijk of uw werkgever of vereniging ook een contract heeft en wat uw korting is.