Autoverzekeringen van OHRA: prima dekking, ruime keuze

Uw auto moet minimaal WA verzekerd zijn. Zo is schade aan een ander gedekt. Daarnaast kunt u ook schade aan uw eigen auto verzekeren en kiezen uit tal van aanvullende dekkingen.

Goed, voordelig en met een uitstekende dekking

De kans op een verkeersongeval – en dus een schadeclaim – is altijd aanwezig. Hierbij kan het om veel geld gaan. Om verkeersslachtoffers financieel te beschermen, is de WA-verzekering voor motorrijtuigen in de hele Europese Unie verplicht. Bij OHRA kunt u terecht voor een voordelige autoverzekering met verplichte WA-dekking. Daarnaast kunt u ook een aantal andere risico’s afdekken.

Voor elke situatie een geschikte autoverzekering

Wilt u niet alleen WA-verzekerd zijn, maar ook schade aan uw eigen auto verzekeren? Dan kunt u bij OHRA de WA uitbreiden naar WA plus (beperkte cascodekking) of All Risk (volledige cascodekking). Zo kunt u bij het veroorzaken van een schade ook uw eigen auto laten herstellen of een andere auto kopen. Voor extra bescherming zorgt u met een rechtsbijstandsverzekering of een ongevallen-inzittendenverzekering van OHRA.

Verder heeft OHRA voor een aantal bijzondere situaties een voordelige en passende oplossing, zoals een; 

  • verzekering importauto, voor auto’s die u uit het buitenland importeert, incl. ééndagskenteken 
  • tweede gezinsautoregeling, tweede auto met dezelfde no-claim als uw eerste auto
  • collectieve autoverzekering, lagere premie door afspraken die uw werkgever, instelling of organisatie met OHRA maakt

OHRA autoverzekeringen: flexibel en voordelig

Met de autoverzekering van OHRA bepaalt u zelf de gewenste dekking en premie. Ontdek de gunstige voorwaarden van onze autoverzekeringen en bereken uw premie.