Wat is een grijs kenteken?

Een grijs kenteken zegt niets over de kleur van het kenteken. Het betekent in Nederland een auto met belastingvoordeel.

Een grijs kenteken heeft voordelen

Grijze kentekens zijn beschikbaar voor bedrijven en invaliden. Auto’s met een grijs kenteken zijn bijna altijd bestelauto’s. Het nummerbord begint vaak met een B of een V. Het belastingvoordeel is niet het enige voordeel van auto’s met een grijs kenteken. De auto’s zijn vaak ook goedkoper. En rijden vaak op diesel. Dat betekent extra voordeel want diesel is in Nederland goedkoper dan benzine.

OHRA verzekert geen auto's (meer) met een grijs kenteken

OHRA verzekert alleen auto’s voor privégebruik. Wilt u een auto met een grijs kenteken verzekeren? Dan kunt u dit goed en snel regelen bij Delta Lloyd.

Heeft u al een OHRA Autoverzekering voor een auto met een grijs kenteken? Dan verandert er nu niets. Wilt u een autowijziging doorgeven of de regelmatige bestuurder wijzigen, dan is dat niet meer mogelijk. In dat geval kunt u bij Delta Lloyd uw autoverzekering afsluiten.

OHRA en uw auto voor zakelijk gebruik

Heeft uw auto geen grijs kenteken maar gebruikt u de auto wel zakelijk? Ook dan kan OHRA uw auto helaas niet (meer) verzekeren. De OHRA Autoverzekering is alleen voor auto’s die privé worden gebruikt. Wilt u een auto voor zakelijk gebruik verzekeren? Dan kunt u dit goed en snel regelen bij Delta Lloyd.

Heeft u al een OHRA Autoverzekering voor een auto die zakelijk wordt gebruikt? Dan verandert er nu niets. Wilt u een autowijziging doorgeven of de regelmatige bestuurder wijzigen, dan is dat niet meer mogelijk. In dat geval kunt u bij Delta Lloyd uw autoverzekering afsluiten.

Autoverzekering op maat bij OHRA

U kunt bij OHRA een autoverzekering afsluiten als u de auto privé gebruikt. Woon-werkverkeer valt onder privégebruik. Bereken uw premie en ontdek hoe voordelig wij uw auto verzekeren.