Veel soorten service bij je autoverzekering

Onze autoverzekering biedt je heel wat service. Denk aan gratis ruitreparatie en korting, onder andere op beveiligingssystemen en rijvaardigheids- & antisliptrainingen. Maar er is nog meer.

Of je nu in Nederland bent of in het buitenland: als je met je auto in de problemen komt kun je gebruikmaken van onze alarmservice. In de polisvoorwaarden zie je in welke situaties we je allemaal kunnen helpen. Ben je in het buitenland en heb je hulp nodig vanuit Nederland? Bel dan altijd eerst met de OHRA Hulpdienst op +31 26 400 23 10 . Wij staan je snel te woord en wij weten welke bedrijven je ter plaatse verder kunnen helpen. We zijn dag en nacht bereikbaar.

Tips:

 • Bewaar een schadeformulier in je auto.
 • Installeer onze gratis app, dan heb je direct de OHRA Hulpdienst bij de hand
 • Neem op vakantie je OHRA-relatienummer mee (die staat ook in de app).
Heb je schade aan je auto en ben je ervoor verzekerd? Laat de schade dan herstellen via onze reparatieservice. OHRA werkt samen met veel schadeherstelbedrijven. Als je je auto daar laat repareren, bieden we je allerlei prettige service.
 • We halen en brengen in heel Nederland.
 • Tijdens de reparatie van je auto krijg je gratis een leenauto (je hoeft alleen de brandstof te betalen).
 • Als de schade verzekerd is, betalen wij de rekening direct aan het schadeherstelbedrijf. Alleen als je een eigen risico hebt, betaal je dat zelf rechtstreeks aan het herstelbedrijf.
 • Op de reparatie krijg je merkgarantie of 4 jaar garantie van het FOCWA Eurogarantbedrijf.
Voor een snelle afhandeling van je schade, doe je dit online of via onze app. Lees meer over schade melden.

Bij ruitbreuk of een beschadigde autoruit kunt u 24 uur per dag terecht bij één van de door ons geselecteerde glasherstelbedrijven. Heeft u een OHRA WA plus of All Risk autoverzekering dan geldt geen eigen risico als u uw autoruit laat repareren bij de glasherstelbedrijven die wij selecteerden. De reparatie is dus gratis.

Eigen risico
Is de ruit niet meer te repareren en moet deze vervangen worden? U betaalt in dit geval een eigen risico. Wanneer u de ruit laat vervangen door een glasherstelbedrijf dat OHRA heeft geselecteerd, dan betaalt u slechts de helft van uw eigen risico.

Een ander glasherstelbedrijf
Laat u uw autoruit repareren of vervangen door een bedrijf waar OHRA niet mee samenwerkt? U betaalt het door u gekozen eigen risico. Heeft u schade aan uw autoruit? Zoek een ruithersteller bij u in de buurt of bel met OHRA Ruitschadeservice via 0264004898. Wij helpen u graag verder.

Is uw auto gestolen? Neem dan direct contact met ons op.  

U kunt ook:

 • 24/7 de OHRA Hulpdienst bellen: 00310264002310.
 • Contact opnemen met de politie.
 • Het Vermiste Auto Register (VAR) raadplegen via 0713641777.

Vermoedt u diefstal? Dan is het goed om zo snel mogelijk te bellen met de nummers hierboven. De kans dat uw auto door de politie wordt teruggevonden is in de eerste uren na de diefstal het grootst.

Deze training is ontwikkeld om u bewust te maken van de dagelijkse verkeersrisico's. U leert gevaren te herkennen, te vermijden en te beheersen. De nadruk ligt op het voorkomen van ongevallen. Ook wordt geleerd hoe u het beste kunt handelen in slipsituaties. Na het volgen van de Rijvaardigheids- & Antisliptraining kunt u uw rijgedrag beter aanpassen aan de omstandigheden.

De Rijvaardigheids- & Antisliptraining begint om 9.00 en eindigt om 17.00 uur en wordt uitgevoerd door Prodrive. OHRA-prijs € 165,- (normaal € 195,- doordeweeks, € 205,- in het weekend) Schrijf u nu in met korting op www.prodrivetraining.nl

Krijgt u pech en bent u verzekerd voor de module Pechhulp Nederland? Dan weet u zeker dat u snel en goed geholpen wordt. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met de OHRA Hulpdienst: 0031264002310.

Met de module pechhulp Nederland kunt u rekenen op: 

 • Hulp in heel Nederland én in uw eigen woonplaats.
 • Het direct repareren van uw auto (als dat kan).
 • Als reparatie niet mogelijk is: vervoer van uw auto naar de dichtstbijzijnde dealer, garage of naar een door u gewenst adres. 
 • Vervoer van alle passagiers naar huis. 
 • Vervangend vervoer (maximaal drie dagen) als uw auto niet binnen 24 uur gerepareerd kan worden.