OHRA Autoservice, de service bij uw autoverzekering

Met een OHRA Autoverzekering kunt u gebruik maken van speciale autoservicediensten. Zoals gratis ruitreparatie of korting op beveiligingssystemen en rijvaardigheids- & antisliptrainingen.

Een extra service bij onze autoverzekering is de OHRA Hulpverlening in binnen- en buitenland. Komt u met uw auto in de problemen? Dan kunt u gebruik maken van deze alarmservice. Kijk voor een exacte omschrijving van het hulpverleningpakket in uw polisvoorwaarden.

Wanneer in het buitenland hulp vanuit Nederland nodig is, bel dan altijd eerst met de OHRA Hulpdienst. Zij staan u snel te woord en verwijzen u (eventueel) naar bedrijven in het buitenland die u verder kunnen helpen.

OHRA Hulpdienst
Telefoon: 0031264002310
De OHRA Hulpdienst is dag en nacht bereikbaar.

Tips:

 • Bewaar altijd een schadeformulier in uw auto. 
 • Met de OHRA App belt u direct de OHRA Hulpdienst.
 • Zorg dat u op vakantie uw OHRA-relatienummer bij de hand heeft. 

Heeft u een keer schade aan uw auto en bent u hiervoor verzekerd? Laat de schade dan herstellen via de reparatieservice van OHRA. OHRA werkt samen met vele schadeherstelbedrijven. Laat u uw auto daar repareren, dan gelden voor u de volgende voordelen:

 • Haal- en brengservice in Nederland.
 • Tijdens de reparatie van uw auto krijgt u een gratis een leenauto (exclusief brandstof).
 • Als de schade verzekerd is, wordt de rekening direct door OHRA aan het schadeherstelbedrijf betaald (uitgezonderd uw eventuele eigen risico).
 • U krijgt merkgarantie of 4 jaar garantie van het FOCWA Eurogarantbedrijf op het uitgevoerde schadeherstel.

Heeft u schade aan uw auto? Meld het dan online.

Bij ruitbreuk of een beschadigde autoruit kunt u 24 uur per dag terecht bij één van de door ons geselecteerde glasherstelbedrijven. Heeft u een OHRA WA plus of All Risk autoverzekering dan geldt geen eigen risico als u uw autoruit laat repareren bij de glasherstelbedrijven die wij selecteerden. De reparatie is dus gratis.

Eigen risico
Is de ruit niet meer te repareren en moet deze vervangen worden? U betaalt in dit geval een eigen risico. Wanneer u de ruit laat vervangen door een glasherstelbedrijf dat OHRA heeft geselecteerd, dan betaalt u slechts de helft van uw eigen risico.

Een ander glasherstelbedrijf
Laat u uw autoruit repareren of vervangen door een bedrijf waar OHRA niet mee samenwerkt? U betaalt het door u gekozen eigen risico. Heeft u schade aan uw autoruit? Zoek een ruithersteller bij u in de buurt of bel met OHRA Ruitschadeservice via 0264004898. Wij helpen u graag verder.

Is uw auto gestolen? Neem dan direct contact met ons op.  

U kunt ook:

 • 24/7 de OHRA Hulpdienst bellen: 00310264002310.
 • Contact opnemen met de politie.
 • Het Vermiste Auto Register (VAR) raadplegen via 0713641777.

Vermoedt u diefstal? Dan is het goed om zo snel mogelijk te bellen met de nummers hierboven. De kans dat uw auto door de politie wordt teruggevonden is in de eerste uren na de diefstal het grootst.

Deze training is ontwikkeld om u bewust te maken van de dagelijkse verkeersrisico's. U leert gevaren te herkennen, te vermijden en te beheersen. De nadruk ligt op het voorkomen van ongevallen. Ook wordt geleerd hoe u het beste kunt handelen in slipsituaties. Na het volgen van de Rijvaardigheids- & Antisliptraining kunt u uw rijgedrag beter aanpassen aan de omstandigheden.

De Rijvaardigheids- & Antisliptraining begint om 9.00 en eindigt om 17.00 uur en wordt uitgevoerd door Prodrive. OHRA-prijs € 165,- (normaal € 195,- doordeweeks, € 205,- in het weekend) Schrijf u nu in met korting op www.prodrivetraining.nl

Krijgt u pech en bent u verzekerd voor de module Pechhulp Nederland? Dan weet u zeker dat u snel en goed geholpen wordt. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen met de OHRA Hulpdienst: 0031264002310.

Met de module pechhulp Nederland kunt u rekenen op: 

 • Hulp in heel Nederland én in uw eigen woonplaats.
 • Het direct repareren van uw auto (als dat kan).
 • Als reparatie niet mogelijk is: vervoer van uw auto naar de dichtstbijzijnde dealer, garage of naar een door u gewenst adres. 
 • Vervoer van alle passagiers naar huis. 
 • Vervangend vervoer (maximaal drie dagen) als uw auto niet binnen 24 uur gerepareerd kan worden.